2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161136 بازدید | 66733 پست
سلام به همه دوستان بینی های نو مبارک اونایی هم که قصد عمل کردن بینی دارن پیشاپیش تبریک میگم بهشون و امیدوارم عملشون موفقیت آمیز باشه دوستان من همسرم بینیش خیلی نافرم شکسته تو زمان کودکیش اونم از چند جا قصدعمل کردن داره اماساده و طبیعی میشه بهم یه دکتر خوب معرف کنید نظرتون در مورد دکتر نراقی چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببر پیش امیری زاد، کلانترهرمزی برای دماغ شکسته . محبی هم کاراش قشنگ و طبیعیه اما اگر خراب بشه دیگه زیر بار نمیره قبلا واسه یکی رو میگن خراب کرد زیر بارهم نرفت برای ترمیم ، خود صاحب این تاپیک گفت ولی باز یکی از بچه های اینجا هست پیشرمحبی عملید بسیار بینی شیک، قیافش ازاین رو ب اون رو شده .
ونوس حیدری عزیزممنونم از اظهار نظرت من واقعا شخص خاصی مد نظرم نیست. یعنی اصلا بلد نیستم چیکار بکنم. ولی ممنونم از همتون و صاحب تاپیک اقای مانی چون تو این راه خیلی خوب دارن کمک می کنن به من و امثال من
خواهش میکنم لیلا جان،راستش تعداد دکترای مطرح خیلللی زیادن ولی به نظرم بهترین راه اینکه چندتاشون رو انتخاب کنید و برید مطبهاشون کاراشون رو از نزدیک ببینید و در صورت امکان با بیماراشون صحبت کنید...باید ببینین از سبک کار کدوم دکتر خوشتون میاد و مریضهاش چقدر ازش راضین
چقد اینجا خلوت شده;دو سال پیش من کاربر خاموش بودم اینجارو می خووندم پشت سر هم دماغ عمل می کردن عکس میذاشتن;نکنه از مد افتاده عمل بینی؟ من رفتم پیش دکتر توسلی اون زمان از نظرش خوشم نیومد امروز فهمیدم براش تبلیغ می کرده استارتر سابق تاپیک ترمیم بینی;خدا بهم رحم کرد باهاش عمل نکردم😄از یه کارش خیلی بدم اومد منشی تا می رفتی تو عکس می گرفت از ادم