2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112354 بازدید | 66719 پست
نانالا فقط به تحقیق نتی اکتفا نکن چند بار برو مطب. اینو تقریبا مطمئنما چون طبیعی عمل میکنه بینی منهدم نمیشه اما سبک کار دکتر خیلی مهمه با توجه به سلیقه ات انتخاب کن شاید من و بقیه اونایی که باهاش عمل کردیم به بینی خودمون بگیم خوب از نظر بقیه خوب نباشه خلاصه اینکه حواستو جمع کن بقیه اونایی هم که دنبال دکترن همینطور چون عمل بینی زیباییه بخش مهمیش سلیقه ایه بینی مرکز صورته و کانون توجه و میلیمتر ها هستن که مدل بینی رو تعیین میکنن چند میل اینور اونور کاملا یک چیزی میشه بر خلاف تصورتون خوب بگردین و دقت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییتون من از انتخابم صددرصد مطمینم توکل بر خدا دیگه راستی همون روز مشاوره میتونیم قرار عمل رو بداربم؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
بچه ها کارم بد بود؟؟؟ ب تلگ رام دکتر سجادیان محترم عکس دماغمو فرستادم گفت گوشتی، بعد چون رو پره حساسم گفتم این کارتون رو دوس دارم این مدلی میشه؟ بعد گفتم اخه میخوام ببینم با بیس بینی من میشه اونجوری؟ چون یکی از کاراتون قسمت پره مورد علاقم نبود گفت پس بامن عمل نکن ناراحتذشد فک کنم، بخدا منظورم این نبود کارش خوب نیست خب بستگی ب فرم بینی داره فقط میخواستم ببینم کدوم مدلی درمیاد دلم باهاشه
پریانکا شاید یکم ناراحت شه اما نه در اون حد که اصلا عملت نکنه بعد اینکه کلا رکه دیگه حتی یکبار به خود من گفت چرا با من عمل کردی بعد تو بری باهاش عمل کنی اصلا یادش نمیمونه که تو باهاش چت کردی
اره نرگس رفتم مشاوره خیلی دکتر خوش اخلاقه ومهربونه همون طورکه گفتی زیاد امیدوارم نکرد ولی من چون از انتخابم صددرصد مطمئنم قرار عمل رو باهاش اکی کردم مطمئنم انتخابم درسته
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
پریانکا دکتر سجادیان اخلاقش همینه ...همه میگند کارش خوبه ولی کلا نازت رو هم نمیکشه ...خیلی حساسه که مریض وسواسیو عمل نکنه .. منم میخوام باهاش عملکنم ان شا ا... بعد از عید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094&PageNumber=1
مثبت بیاندیشید اتفاقات مثبت قطعا رخ خواهند داد ! به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094
سلام من دیروز رفتم پیش دکتر یزدانفر یه دختر رو دیدم تازه یه ماه عمل کرده بود بدون چسب دماغش خییلى طبیعى بود منشیشم که دماغش خوب بود یه خانمیم بود که میگف روز قبلش امده براى مشاوره ولى دکتر قبول نکرده عملش کنه چون تنفسش مشکل دار میشه ولى امده بوداصرار کنه شاید دکتر قبول کنه عملش کنه دکتر خیییلى مهربون قشنگ تمام کارایی که میخاد رو بینى بکنه توضیح میده واینکه گف اصلن به پره ها دست نمیزنه وقتى از اتاق دکتر امدم بیرون یه چند نفرى نشسته بودن ولى همشون واسه مشاوره امده بودن من ازش بدم نیومد ولى قیمتش بالاس با کلى چونه به٨/٥ راضى شد لطفن اگه کسى اینجا خودش یا اطرافیانش با دکتر عمل کردن بیان از کارش بگم