2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112344 بازدید | 66718 پست
دوستان میدونم بی ربطه ولی میشه لطفا راهنماییم کنید یه سوال در مورد اینستا دارم آخه تازه عضو شده برای یکی با Direct پیام فرستادم چطوری بفهمم پیامم باز شده و خونده شده؟؟؟؟ ممنون میشم بهم بگید
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میدونم بی ربطه ولی میشه لطفا راهنماییم کنید یه سوال در مورد اینستا دارم آخه تازه عضو شده برای یکی با Direct پیام فرستادم چطوری بفهمم پیامم باز شده و خونده شده؟؟؟؟ ممنون میشم بهم بگید
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
ﻭااااﻱ ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﻢ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺮاﻱ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺁﺭﻩ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻨﻢ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻳﻜﻲ ﺩﻳﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻣﻂﺐ ﻛﻮﭼﻴﻜﻪ ﺧﻴﻠﻲ و ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﻦ ﻧﻮﺑﺘﻢ ﺷﺪ و ﺑﻌﺪاﺯ ﺑﻴﺮﻭﻥ اﻭﻣﺪﻥ ﺩﻳﮕﻪ اﺻﻼ ﺟﺎ ﻧﺒﻮﺩ ﺭﻓﺘﻢ ﺁﺭﻩ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﻮﺩ ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ اﻳﻨﻜﻪ اﻳﺮاﺩاﺷﻮ ﻓﻘﻄ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ اﻧﮕﺎﺭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺖ ﺩﺭﺟﻪ ﺟﺎﺩﻩ ﺑﻴﻨﻴﺖ و ﭼﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻮﺏ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﮕﻲ ﺑﻴﻨﻴﺖ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﺩﺭﺁﺭﻩ? ﻣﻲ ﺷﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﻫﺮﻛﻲ ﺭاﺟﻊ ﺑﻪ ﻛﺎﺭای ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ اﻃﻼﻉ ﺩاﺭﻩ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻪ
ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻮاﻫﺶ اﮔﺮ ﻛﺴﻲ اﺯ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺩﻳﺪﻩ ﺧﻮﺩﺵ ﻳﺎ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﻟﻂﻔﺎ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻟﻂﻒ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ اﺯ اﻳﺸﻮﻥ ﭼﻂﻮﺭ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺒﻴﻨﻢ..... ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻟﻂﻔﻲ ﻛﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﺪ
بچه هایی که عمل کردید تامپون چند روز تو بینی می مونه؟ آخه بعضی از دکترا فردا عمل میکشن بعضیا دیگه دو سه روز بعد میخواستم بدونم فرقی میکنه؟اگه بیشتر بمونه بهتره یا کمتر ؟ من انحراف شدیدی دارم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻲ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻣﻨﻆﻮﺭﺵ ﻣﻴﺰاﻥ ﺯﻳﺒﺎ ﺷﺪﻥ ﺑﻮﺩ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻪ اﻳﺮاﺩﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﺩاﺷﺖ ﮔﻔﺖ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﭼﻮﻥ ﺑﻌﻀﻲ ﻫﺎ ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﻋﺠﻴﺐ ﻏﺮﻳﺐ ﺩاﺭﻥ ﻳﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﻳﻪ ﻋﻜﺲ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻣﻴﺎﺭﻥ ﻣﻲ ﮔﻦ اﻳﻦ ﺷﻜﻠﻲ ﻣﻴﺨﻮاﻳﻢ...