2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112618 بازدید | 66720 پست
هزینه عکس پنجاه و خورده ای که خورده اش یادم نیست آزمایش با دفترچه تامین اجتماعی شد 25 پول لباس و هزینه دیگه ای هم کلینیک جداگانه نمیگیره روزی که میری آندوسکوپی 200 تومن رو با خودت ببر ولی از هزینه عمل کم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نرگس جون که انقدر ازت سوال میپرسم شما کی عمل کردی؟با هزینه های جانبی دقیقا چقدر شد؟آخه دقیقا میخوام بدونم که خیالم بابت هزینه های جانبی راحت باشه
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
مطب گردی کوچک زاده هم متوسط داشت هم خوب سبک کارش تقریبا یه جوره همه قوس دار، سر گرد ، کلوملا تو ، پره ها زیر بینی جمع مث همون عکسی که بچه ها بارها فرستادن. همه راضی بودن نمیدونم من وسواسم یا اونا بینیاشون داغون بوده از یکی دوتا خوشم اومد از یکی دوتا هم اصلا خوشم نیومد بقیه چسبی بودن چیزی که معلومه اینه که بینیو خیلی کوچیک میکنه البته بینیایی که خیلی بزرگه بیشتر معلومه چقد کوچیک شده، کوچیکارو دیگه نخود نمیکنه. کارش خوبه میشه بهش اعتماد کرد ولی با سلیقه من جور در نمیاد، دیگه اگه هیچ دکتری گیرم نیاد میرم با همین منتها بش تاکید میکنم اونجوری که خودم میخوام بکنه بعدش رفتم فرهنگ زود رفتم اومجا هم چندتا مریض اومدن یکیشون بدک نبود با بقیشون حال نکردم علی رغم اینکه خودشون خیلی راضی بودن. بینیا شیک نبود به نظرم کوچک بهتر بود البته من زیاد ننشستم زود پاشدم رفتم حجت شاید اگه بیشتر میشستم بینی خوب ترم میدیدم. حجت کار خوشگل داشت کار زشتم داشت کارش ریسکیه هر کی،یه مدل بود ولی قیمتش خوبه سه و خورده ای اینم بگم یه دختره تو مطب دیدم اومده بود ترمیم با دینی عمل کرده بود دماغش فانتزی خوشگل بود ولی خب خیلی فانتزی بود من از تیغه و سر بینیش خیلی خوشم اومد اومده بود طبیعی کنه گفت نفسمم مشکل داره یه خانمه بود گفت برادرشوهرم و دوستاش پیش قاسمیان عمل کردن خیلی خوب شدن خودشم میخواست بره قاسمیان برید سایتشو ببینید من دیدم خوب بود بدک نبود کاراش
.