2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112642 بازدید | 66720 پست
امروز تو باشگاه یه خانومی دیدم بینیش نیمه فانتزی بود فرمش خوب بود. ده سال پیش با مقدم فرد عمل کرده بود میگفت یکم مشکل تنفسی دارم ، نوک بینیش هم افت کرده بود البته به نظر من خوب بود قصد ترمیم داشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماه پیشونی جان برات درخواست دوستی فرستادم اگه تایپیکو میخونی لطف کن بیا تو این گروه تله گرام بچه های ما خیلی دوست دارن کارای کوچک زاده رو ببینن ولی نمونه هاش خیلی کمن ممنون میشم بیای کمکمون کنی https://tele gram.me/joinchat/BJRTvgKJhSNy0aMYaCtbhg اینم لینک فاصله بین تل گ ر امو بردار
.
نرگس جون شما که پیش دکتر سجادیان عمل کردی بیا توضیح بده؟زمانی که واسه مشاوره تماس گرفتی بعد از چه مدتی بهت وقت داد تا بری مشاوره؟ بعد از مشاوره چندوقت بعد نوبت عمل به داد؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانالا وقتی زنگ زدم ده روز بعد وقت مشاوره دادن به خاطر اینکه دکتر سفر بودن وگرنه معمولا زیر یک هفته وقت مشاوره میدن وقت عمل هم خودم یک ماه بعد آندویکوپی گرفتم زودتر هم داشت آندوسکوپی بینی چیز خاصی نیست یک میله باریک تو سوراخای بینیت میکنه و ببینه انحراف داخلی داری یا نه که هر سوراخ 30 ثانیه هم طول نمیکشه اگه انحراف داخلی نداشته باشی دردی نداره داشته باشی هم درد خیلی خفیف هزینه اش 200 تومنه که از هزینه عمل کم میشه فکر نمیکنم بیمه پول بده. در آخر واسه شما و همه اونایی که ایشون رو در نظر دارن باید بگم سبک کارشون کاملا طبیعیه دنبال بینی ظریف هستین مناسبتون نیست
در مورد عکس هم به من ثابت شده محیط مجازی اصلا قابل اعتماد نیست . عکس که هیچی از کوچکترین حرف و نظر که بعد از عمل واسه هر کسی پیش میاد به نفع خودشون بعضیا استفاده میکنن میرن پیش دکتر اون حرف رو انتقال میدن مبادا واسه خودشون پیش نیاد اونم با ذکر نام اون مریض بیچاره
مرسی از راهنماییت نرگس جون یه سوال دیگه اینکه هزینه ازمایش خون و لباس عمل چقدر شد؟من میخوام هزینه کلی رو بدونم.کلا با مخارج اضافی چقدر شد؟
دکتر به من گفت هزینه پنج و نیم میشه پس هزینه آندوسکوپی با همون هزینه که گفته حساب میشه؟دیگه نمیخوام پول جداگانه بابت اندوسکوپی بدم؟