2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163115 بازدید | 66740 پست
ببخشید بچه ها.شاید کسی درباره این موضوع اطلاع نداشته باشه.ولی اگه کسی میدونه ممنون میشم اگه راهنماییم کنه.من شنیدم بیمه طلایی اگر فاکتوری که از بیمارستان میگیری رو انحراف بینی بزنه،حتی اگه زیبایی هم در کنار انحراف عمل بشه کل هزینه عمل رو میده.این درسته آیا؟
امروز مطب یحیوی بودم. تامپون قبل از مرخص شدن از بیمارستان خارج میشه. در مورد عمل بسته و انحراف بینی هم توضیح داد که به درد بینی های خیلی داغون و ترمیمی نمی خوره. هزینه عملم از همه 8.5 میگیره طی 2 ماه گذشته.به بعضیا تخفیف میده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم یه مدته همه با دکتر سجادیان عمل میکنید و همین الان ده نفر تو این چند صفحه با ایشون عمل کردن. یه مدت من پیشنهاد میدم با یه دکتر دیگه عمل کنید . مثلا یادمه با نادریان یا یحیوی یه مدت همه عمل میکردن. الان هم بیایین کلا برین با یه دکتر دیگه . ضمنا سوراخها مهم هست که از روبرو عدم تقارن نداشته باشه . مال الینامو به نظر من که یکیه و از روبرو مطمینا خوبه ولی رامان سوراخش باید درست بشه
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
من که گچ و برداشتم تیغه عالی بود اما پایین بینیم اصلا مثل یه توپ خمیری بود خیلی کجم بود ... الان کلی ورمم خوابیده اما نوک بینیم و زیر بینیم هنوز ورم داره ببین فرم کلیش قشنگ بود مردونه بود و متناسب صورتت ... حالا هر روز بهتر میشه
رامان عزیزم ایشاله مشکلت حل شه ... ولی فک نکنم خیلی حاد باشه راحت میتونن درستش کنن ... اعتماد به نفستم حفظ کن خیلی ها اینقدر زشتن ولی به دلیل اعتماد به نفس بالاشون کلی هم موفقن .. این چه حرفیه . به خدا من درک میکنم خییییییلییییی سخته اما نباید خودتو ببازی زبونم لال که مریضی صعب العلاج نیست که
پس با این وضعیت باید دور یحیوی رو خط بکشم چون واقعا دیگه 8 تومن نامردیه 😐 دوستان لطف کنید دکتر خوب برای بینی های گوشتی معرفی کنید که تیغه بینی رو خوب جمع کنه.اینجا جایی که هر کس که اطلاع داره به کس دیگه ای کمک میکنه.لطفا به من کمک کنید
بچه ها خوش سیرت رو نمیشناسین یه دختره رو دیدم باهاش عملیده بود ، بچه ها من هی دارم اسمای جدید میشنوم چ همههههه دکتر داریم ما.... تازه سجادیان میاد معروف میشه ک ناراضی داره تو همین تاپیک ...چرا؟