2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163115 بازدید | 66740 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت با روتوش نوک بینیتو جم میکنم! که من اصلا دوس ندارم جمعتر از این شه. نوک بینیم کج شده از کلومل هم مشخصه
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
اتفاقا دقیقا مثل هم و کاملا قرینه بوده گفتم که اینو از روى فیلم استوپ کردم عکس انداختم اینجورى شده امتحان کن وقتى فیلم رو استوپ میکنى تصویر یکم بالا پایین میشه. الان امتحان کن متوجه میشى، من حتى یادمه دقیقا روزى که رفتم منشیش میخواست عکس بندازه بهم گفت چقدر سوراخاى بینیت خوش فرمه (فکر کنم چشمم زده)😉😉😉
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
بازم اگه عکس یا فیلم پیدا کردم براتون میذارم که ببینید دقیقا مثل هم بوده و تا به تایى اصلا نداشته
سلام به همه من هم با سجادیان عمل کردم الان یه دو ماه نیم میشه یه سری ایرادات هست اما راضیم در کل ببین الینامو جون عمل بینی واقعا ریسکه . نمیشه گفت بار دوم عمل کنی پرفکت میشه به نظر من ادمای وسواسی و اونایی که حساس هستند اصلا نباید سراغ همچین عملی برن خود من الان حساس شدم هر روز سوراخ بینیمو چک میکنم ورمم رو ...درک میکنم که واقعا سخته اما بینیت فاجعه نیست که به خاطرش این همه غصه بخوری .. ایشاله که با ترمیم بهترین بشهذاما به نظرم به خودت سخت نگیر کسی سوراخ بینی رو از پایین نمیبینه که .. سعید ااقا راستی من شما رو یه بار توی مطب دیدم با مادرتون برای برداشتن گچ اومده بودین
اره اره خودشم سوراخای منم خیلی تا به تا بود ولی الان روز به روز بهتر میشه ولی فکر نمیکنم کاملا قرینه شه برامم زیاد تابه تایی مهم نیست چون هیشکی نمیاد زیر بینیمو ببینه !! مهم فرم کلیو تیغه این چیزاست که من واقعا راضیم همش با خودم فکر میکنم این چجوری بینی منو عمل کرده
مال منم تا به تا بود اوایل ... الان خیلی بهتر شده ورم خیلی خره اما به نظرم هر چی ورمم کم میشه بینیم مشکلاتش کمتر میشه من زدم به بیخیالی .. زیاد جلوی اینه ور نمیرم به بینیم مهم اینه که از قبلش خیلی بهتره سعید یادمه روزی که گچت رو برداشتی بینیت فرمش قشنگ بود