2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5159956 بازدید | 66730 پست
samy و سایر دوستان:

نظراتی که من میدم کاملا شخصی و سلیقه ای هستش اما نظری که در مورد بخیه میدم از طریق عکس های همین سایت و نمونه هایی هست که از نزدیک توی مطب دکترا یا بیرون دیدم

اول از همه در نظر بگیرید چه نوع بینی به صورتتون میاد

قطعا به یه صورت گرد و تپل مثلا یه دماغ قلمی و قوس دار ریزه میزه نمیاد بنابراین باید خودتون در نظر بگیرید کدوم دکتر مناسب شما عمل میکنه

چیزی که به من ثابت شدس اینه که حتی قیصری و شیروانی که جزو دکترهای گرون قیمت هستن اکثرا کاراشون توی رنج و دارای شباهت های بسیاری هستش فقط کافیه کمی دقت کنید

samy: قرار نیست اینجا کسی تو اوج خداحافظی کنه :) از این حرفا نزن ;)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آیدا من بیشتر ژلم متاسفانه صرف درس کردن خرابکاری دکتر قبلیم شد
ینی اونقدری که مد نظرم بود لبم حجم نگرفت
واسه فاصله بین لب و بینی هم که روی خط لبم تزریق کرد که بفهمی نفهمی یه مقدار فاصله رو کم کرده
بذار دوشنبه برم برا رتوش بعدش عکس میذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از برزنجی چی میخواید بدونید؟

من تعریف تزریق ژلش رو زیاد شنیدم و سه نفر رو میشناسم پیشش تزریق کردن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
برزنجی من دو تا کار ازش از نزدیک دیدم نسبتا تمیز و خوب بود ولی شیک نبودن یعنی به نظرم میتونستن بهتر باشن البته ناگفته نماند ورم زیادی داشتن

سبکشم 60 % فانتزی 40 % طبیعی
وروجک تو مطب دکترام از این عکسا زیاده و این عکسا دو تا ایراد داره

1. ویرایش شدن و کمی افکت دارن ( حتی عکس دوم)

2. آرایش خیلی از ایرادات بینی رو پوشش میده
مانی من نمیگم دقیق اینطوری نشه دکترومیکشم یه چیزتواین مایه ها بایه قوس خوشگلویه سرتقریبا نه تیزونه خیلی گردوبدون خط زیادتوپره /مشکل اصلی من زیادی ارتفاع نوک بینی هست درضمن انحرافم دارم /آره انگارنازنین جان