2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5159980 بازدید | 66730 پست
دوستان واسه اطلاع میگم.
پس از مصرف و قطع راکوتان حداقل تا 6 ماه عمل جراحی نداشته باشید...!
حتی به پزشکانی که میگن تا 3 ماه ایرادی نداره هم اعتماد نکنید،چون بافت های چربی زیر پوست از بین میرن و مانع جوش خوردن بخیه میشه!
نیلپر افسرده
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
امروز یه نمونه تو مطب نادریان بود از دیدنش سیر نمیشدم!!! واقعا عالی بود ولی اونایی که گچ داشتن چندتاشون خیلی زشت بود بینیاشون.یعنی همه اولش انقدر بینیاشون زشت میشه؟
فروز من اگه بخوام وقت عملمو بزارم فروردین بهم نمیگه تا اون موقع قیمت عوض میشه؟
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره وروجک، میوفته برای اردیبهشت و خرداد سال دیگه.
راکوتان الان پایه ثابت تمام نسخه های پزشکای پوست شده که اگه با توجه به قد و وزن ندن باعث از بین رفتن کبد و داغون شدن کل بدن میشه :|
ولی از نظر علمی این قرص برای درمان پوست های آکنه داری که اسکار میذاره.
البته من جوش ناجور نمیزنه ولی پوستم خیلی چربه که واسه اون داده بود بهم!!!
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
فندق مشکلش چیه؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
nilpar92 خصوصیتو چک کن جواب دادما
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
من هنوز نفهمیدم مشکل غضروف مصنوعی چیه؟ میشه یه کم واضح تر توضیح بدی؟ دقیقا چه عارضه ای رو ایجاد میکنه؟
بلاخره هر تکنیک جراحی یه سری مزایا داره یه سری معایب لطفا با اطلاعات دقیق تر نظر بدین و با اطلاعات کم دادن باعث نگرانی کاربرا نشید

اگه به میگن میگنا توجه میکنید میگن عمل نکنید بهتره :) والا

فندق شکن قسمت عفونت حرفت درسته ولی قسمت دومش اصلا صادق نیست چون غضروف مصنوعی از نوعی ماده ساخته میشه که اولا با ساخت بدن سازگار هستش و ضد حساسیت هستش

نکته ی بعدی اینکه در صورت استفاده از غضروف مصنوعی نوک بینی خیلی دیرتر افت میکنه و پایه گذاری رو برای دکتر راحت تر میکنه و باعث میشه بینی تمیز تر در بیاد

نکته آخر : من بینیم غضروف مصنوعی داره 3 ساله به مشکل نخوردم خیالتون راحت باشه

ولی در هر صورت ممنون از اینکه یه مطلب مفید مطرح کردی