2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان

من امروز رفتم مطب دكتر ثابتي

تقريبا شلوغ بود ، ٨٠ درصد بيني ها طبيعي عمل شده بود و ميتونم بگم مريضا بين ٧٠تا ٩٠ درصد از عملشون راضي بودن، همه از نظر تنفس فوق العاده اكي بودن و چيزي كه من متوجه شدم دكتر ثابتي بيشتر طبيعي ميكنه و نيمه فانتزي هاش ب گفته خودش بيس طبيعي داره و بيشتر بيني را منطبق با چهره عمل ميكنن، هزينه دكتر بين ٨/٥٠٠ تا ٩ تومن هست

سلام خانوم، خواهر يكي از دوستام همين دو هفته پيش با كوچك عمل كرده بسيار زيبا شده، من از اولشم از غلا ...

سلام ببخشيد اين خواهر دوستتون خودشم راضيه از بينيش ممكنه بفرمايين بينيش گوشتي بوده يا نه؟

ممنون ميشم

خانومای عملی توروقران یکیتون ب من بگه گچ رو ک بازکردین بینیتون ازهمون اول قوس داشت؟😢😢😢😢😢 اونای ...

سلام عزیزم

در مورد قوس نمیدونم ولی خیلی تغییر میکنه. بینی من اصلا شبیه روزی که گچو باز کردم نیست البته تازه یک هفته گذشته😊 نگران نباش به خودت استرس نده طول میکشه جا بیفته