2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
دكتر شاهين روشن ميلاني، دكتر طبيعي كار و خوبيه، ولي نه ازين طبيعي گنده ها، طبيعي جم و جور

ممنون که جواب دادین :)

دقیقا همون چیزی که در مورد این دکتر جلب توجه کرد کارا طبیعیه جم و جورش بود و رضایت بیماراش

حالا امیدوارم حضورا هم که میرم بتونه صد در صدی دلمو قرص کنه چون واقعا خسته شدم انقدر که دنبال دکتر گشتم و یا اونی نبودن که من میپسندیدم و یا کار خرابی‌هاشون میزد تو ذوق ادم

من بعد از بصام رفتم ثابتي، هيچ شناختي هم نداشتم يكي از دوستام معرفي كرد، كاملا بي ميل رفتم ولي با دي ...

از این زاویه که خوب شده

البته عکسای قبلیتونم که گذاشته بودین خوب بود

که بنظرم ورمش بخوابه خیلی خودشو بهتر نشون میده

مبارک باشه

امیدوارم که سالیان سال خوب کار کنه براتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان کسی این دکترارو میشناسه؟؟ دکتر علیپور که پاسدارانه دکتر ابراهیم یارمحمدی دکتر محمد علی اکبری ...

دکتر علیپور و یکی از دوستام پیشش عمل کرده بود دو سه سال پیش بینیش به عنوان یه آقا خوب شده بود بدون قوس بود و طبیعی

من بعد از بصام رفتم ثابتي، هيچ شناختي هم نداشتم يكي از دوستام معرفي كرد، كاملا بي ميل رفتم ولي با دي ...

سلام.مبارک باشه به نظرم بینی شما عالی شده.میشه لطفا نظتونو راجع ب دکتر علیرضا سلطانی فر هم بفرمایید؟ 

چشم به راه...
سلام.مبارک باشه به نظرم بینی شما عالی شده.میشه لطفا نظتونو راجع ب دکتر علیرضا سلطانی فر هم بفرمایید؟ ...

من تازه‌گی ازش چندتا نارضایتی شنیده بودم

بعدم بنظرم یکم بینی‌هاشو خیلی سربالا عمل میکنه، مدلاش خوکین  

درضمن قیمتش در عرض یک هفته دو برابر شد که بنظرم خیلی جالب نیست این کار

خواهش می کنم. پروجکشن بینی من زیاد بود الان نرمال شده. ولی اگر می خواید نوک بینیتون زیاد جمع بشه به ...

ممنون .خدا رو شکر که همه چی نرمال ه.مشکل من قلقلی سر بینی ام هست و بعد پروجکشن.دکتر جهاندیده را میشناسین.بقیه دوستان در مورد دکتر جهاندیده نظری ندارن؟

راست میگی؟ ای داد بیداد پس پیش کی بریم اخه. یعنی چند شده قیمتش؟

تقریبا تا پاییز قیمتش ۳تومن اینا بود!!!!!

بعد کم کم هی اضافه کرد

الان کرده نزدیک ۷ تومن

من بیشتر از اینکه از این کاراش بدم بیاد، از مدلاش خوشم‌ نیومد

همه چیز سلیقه‌ایه باید ببینی خودت چی دوست داری

سلام  تو تهران دستتون خیلی بازه برا عمل بینی خوش بحالتون....     من میخام اصفهان پی ...

اره واقعا!! من عکساشو ديدم خيلي خوب و طبيعي بود ولي دکتر پورصيرفي رو دوتا از دوستام پيشش عمل کردن راضي ان. منم دو دل :(((

ممنون .خدا رو شکر که همه چی نرمال ه.مشکل من قلقلی سر بینی ام هست و بعد پروجکشن.دکتر جهاندیده را میشن ...

من ميشناسم، متاسفانه نمونه هاي تو مطب بخوبيه پيج اينستاش نيست ولي دو نفر جديدا ديدم عمل كردن بد نشدن، طبيعي نرمال، اينم ميگن نوكو تيز ميكنه من نديدم والا

من ميشناسم، متاسفانه نمونه هاي تو مطب بخوبيه پيج اينستاش نيست ولي دو نفر جديدا ديدم عمل كردن بد نشدن ...

سلام.ای بابا...تو گروهی عضو هستم.چند نفر باهاش عمل کردن. نوک بینی شون را خوب جمع کرده.یکی شون متوسط ه.سه تای دیگه خوبن.نوبت گرفتم برم پیششون.از چه نظر بد نبودن یعنی.شکل ظاهری؟

سلام دوستان کسی هست ساکن دزفول باشه دنبال یه جراح خوب می گردم

عزیزم من تو دزفول نیستم ولی پیش جراح بینی  که رفتم   هم تو دزفول و هم  تو تهران  جراحی انجام میداد . یجورایی خوشبحال شما دزفولایی ها شده