2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام.به نظرم بیشتر بستگی به دکتری داره که پیشش جراحی کردین و یه مقدار واکنش بدن خودتون.داداشم پیش اب ...

خدارو شکر☺

منم دکترم ابیانه بود و کارشو خیلی دوس داشتم و دارم😊 

الان باز به نظرم خوبه اندازش یعنی اینجوریم بمونه راضی ام ولی اطرافیان میگن بزرگه. منم گچو در آورد مشخص بود ورم داره چون بزرگتر از قبل بود دیگه چیزی که اضافه نکرده😂 خلاصه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

امیدوارم همه به نتیجه دلخواهشون برسن☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه من رو راهنمایی کنید کاملا گیج شدم 

اول دکتر یحیوی رو انتخاب کردم برای جراحی گفتن ک برید پیش ی جراح ک باز عمل میکنه

الان از دکتر سامی وقت گرفتم هنوز نرفتم 

و از نمونه کارهای دکتر سوسن سکوتی خیلی خوشم  اومده

سلام

بچه ها من یه دکتر پیشنهاد میکنم برای کسایی که دماغ نیمه فانتزی دوست دارن

خانوم دکتر لیلا اسلامی صومعه- متخصص Ent هستن

مطبش پاسدارانه ولی تو بیمارستان ضیائیان هم ویزیت میکنه ، همه کارارم همونجا انجام میده، البته فقط تو کلینیک عمل میکنه

انصافا از نظر تخصص خیلی وارده و کلی هم کسایی که مشکل پیدا کردن بعد از عمل میان پیشش

بسیار با حوصلست

گوشتی هارو خوب در میاره

من خودم هم رفتم پیشش ویزیت شدم

هزینه عملشم ۵/۵

ولی چون طبیعی دوست دارم یکم مرددم که پیشش عمل کنم

بالاخره سلیقه ها متفاوته

بخاطر تخصصش پیشنهادش میکنم میتونید کاراشو از نزدیک ببینید چون اهل تبلیغ نیست

من که یه ماهگیمو رد کردم و یه دفعه ورمام خیلی کمتر شد و الان خیلی راضیترم.اگه با همین نسبت باز ورمام کم شه از دکتر خیلی خیلی راضی میشم.دماغم هم گوشتی بوده.خلاصه دمش گرم.ضمنا چسب خیلی موثره .وقتی میزنم خیلی خوش فرم تر میشه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
طبیعیه، لحظه ای که گچ رو برمیدارن کمترین ورم رو داره نسبت به دو هفته بعدش:)) اما من پنج هفته از عمل ...

منم دقيقا همينم، همش طبيعيه، از دوتا دكتر مختلف پرسيدم:

روند كاهش ورم كاهنده نيست بلكه متناوبه، يني اينكه بعد برداشتن گچ اوايل خيلي خوب پيش ميره روز ب روز ولي بعد يهو تو هفته ششم ورمهاي نامتقارن و موضعي ميان و ميرن و اين موضوع متاسفانه براي گوشتيها تا يك سال و نيم ادامه داره، ولي اگه در يه مقطع بينيتون ظريف و قلمي شد و دوسش داشتيمن مطمعنا به همون بر ميگرده چون رشد كه نميكنه بلكه فقط ورم ميكنه، خيالتون راحت باشه ،، همه همينن

سلام.به نظرم بیشتر بستگی به دکتری داره که پیشش جراحی کردین و یه مقدار واکنش بدن خودتون.داداشم پیش اب ...

اگه ممكنه يه عكس از قبل و بعد برادرتون بزارين تغيراتشونو ببينيم ، ممنون

خدارو شکر☺ منم دکترم ابیانه بود و کارشو خیلی دوس داشتم و دارم😊  الان باز به نظرم خوبه اندازش ...

کارهای دکتر ابیانه پرورم هست  صبر.زیادی میخواد بفهمی چیکا کرده،البته کلا طبیعی کار هستن ،از اونا که بیشتر رفع ایراد میکنه.خدا .شکر شما هم راضی هستین.تو همین تاپیک عکسهای خانم گلی را دیدم،الان قشنگ شده بعد سه ماه.مبارک شما هم باشه