سلام.
من حدودا یک سال از جراحی بینیم با دکتر یحیوی می گذره. سمت راستم ( شاید به خاطر انحراف کمی که داشت و کار بیشتری که روش انجام شده) هنوز ورم داره. احتمالا دکتر دوباره برام کورتون تزریق کنه (من پوستم ضخیم و چرب بود). به حدی طبیعی عمل شده که کمتر کسی متوجه میشه عمل کردم. اصلا قوس نداره. پره های بینی برش نخورده، شاید به خاطر همین انقدر طبیعی شده. در کل بینیم اندازه صورتمه... نه بزرگ نه کوچک. تجربه و نظر خودم رو بخوام بگم، سبک جراحی های دکتر یحیوی برای افرادی مناسبه که بینی طبیعی و بدون قوس می خوان و صرفا هدفشون اینه که ایرادات بینیشون برطرف بشه. اندازه بینی رو زیاد تغییر نمیدن. طی چند بار مطب رفتن فقط یک نفر ناراضی دیدم (می گفتن قوس بینیشون کمه). من نمای رو به روی بینیم خوب بود ولی نیم رخم مشکل داشت. دکتر قارونی هم خوبن اما به نظرم دکتر یحیوی برای من مناسب تر بودن (یعنی گالری تصاویرشون رو که می دیدم نیم رخ بینی هایی که دکتر یحیوی عمل کرده بودن تقریبا همگی مدلی بودن که من می خواستم و کم ریسک تر بودن).
رسیدگی های بعد از عمل هم دستیارشون انجام میدن (در آوردن پانسمان و گچ و طلق و ...) اما خودتون می تونید وقت بگیرید دکتر رو ببینید. کورتون رو دکتر تزریق می کنن. چسب هم خودتون می زنید، نیازی به مطب رفتن نیست (خودشون آموزش میدن).