2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگین؟ وای مرسی امیدوار باشم پس☺

اره ببین من وقتی تامپونو در اورد سوراخای بینیم بقدری بزرگ بود وحشت کردم با اینکه بینیم استخونی بود ولی گچو که برداشت خیلی بزرگ بود.اینقدر ناراحت بودم اوایل که نگو.ولی الان روز ب روز بهتر میشه الان کاملا راضیم

اره ببین من وقتی تامپونو در اورد سوراخای بینیم بقدری بزرگ بود وحشت کردم با اینکه بینیم استخونی بود و ...

چه خوب عزیزم😁😍

منم گچو برداشت پریدم جلو آینه😂 انگار دو برابر دماغ قبلی رو صورتم بود😂 امروز مامانم گفت گچو برداشت بزرگ بود بینیت. یه لحظه نا امید شدم هی به خودم میگم نه بابا ورمه😂 

بچه هااا بینی شما هم وقتی گچو باز کردن از قبلش بزرگتر بود؟ یا فقط برا من بزرگتر شده؟😂 یعنی ورمه این ...

والا من که فکر کنم همه چیم برعکسه:(

اون اوایل بیشتر بینی مو دوست داشتم:))

منم اون لحظه ای که گچو برداشت بهتر بود انگار🤔

طبیعیه، لحظه ای که گچ رو برمیدارن کمترین ورم رو داره نسبت به دو هفته بعدش:))

اما من پنج هفته از عملم میگذره و متاسفانه انگار ورم داره بیشتر میشه، مخصوصا پل بینی ام، شکلش داره پف دار تر میشه! خیلی نگرانم!!!!

کسی تجربه ای داشته؟

سلام عزيزم چه خوب كه شما از كار يحيوي راضي هستين ،راستش من روز اول انتخابم يحيوي بود حتي نوبت عملم ك ...

سلام.

من حدودا یک سال از جراحی بینیم با دکتر یحیوی می گذره. سمت راستم ( شاید به خاطر انحراف کمی که داشت و کار بیشتری که روش انجام شده) هنوز  ورم داره. احتمالا دکتر دوباره برام کورتون تزریق کنه (من پوستم ضخیم و چرب بود). به حدی طبیعی عمل شده که کمتر کسی متوجه میشه عمل کردم. اصلا قوس نداره. پره های بینی برش نخورده، شاید به خاطر همین انقدر طبیعی شده. در کل بینیم اندازه صورتمه... نه بزرگ نه کوچک. تجربه و نظر خودم رو بخوام بگم، سبک جراحی های دکتر یحیوی برای افرادی مناسبه که بینی طبیعی و بدون قوس می خوان و صرفا هدفشون اینه که ایرادات بینیشون برطرف بشه. اندازه بینی رو زیاد تغییر نمیدن. طی چند بار مطب رفتن فقط یک نفر ناراضی دیدم (می گفتن قوس بینیشون کمه).  من نمای رو به روی بینیم خوب بود ولی نیم رخم مشکل داشت. دکتر قارونی هم خوبن اما به نظرم دکتر یحیوی برای من مناسب تر بودن (یعنی گالری تصاویرشون رو که می دیدم نیم رخ بینی هایی که دکتر یحیوی عمل کرده بودن تقریبا همگی مدلی بودن که من می خواستم و کم ریسک تر بودن).

رسیدگی های بعد از عمل هم دستیارشون انجام میدن (در آوردن پانسمان و گچ و طلق و ...) اما خودتون می تونید وقت بگیرید دکتر رو ببینید. کورتون رو دکتر تزریق می کنن. چسب هم خودتون می زنید، نیازی به مطب رفتن نیست (خودشون آموزش میدن).

اونایی که یکی دو ماه از عملشون گذشته بگین الان بینی تون چقدر شبیه روزیه که گچو باز کردین؟

سلام.به نظرم بیشتر بستگی به دکتری داره که پیشش جراحی کردین و یه مقدار واکنش بدن خودتون.داداشم پیش ابیانه عمل کردن، بیشتر به خاطر انحراف و  دستی هم به سرو و روش کشید.روزی که گچ را برداشت کاملا باد داشت طوری که دکتر گفت این که عین بادکنک شده.غضروف های زیادی از بینیش برداشت بود.بعد 2 ماه مشخص شده که بعله کوچیکتر شده نسبت به قبل خودش و ایرادهاش هم که کامل رفع شده خدارو شکر.

سلام. من حدودا یک سال از جراحی بینیم با دکتر یحیوی می گذره. سمت راستم ( شاید به خاطر انحراف کمی که ...

ممنون از اینکه تجربه تون رو در اختیار بچه ها گذاشتین.کار بزرگی کردین  الان واسه بینی گوشتی که باید نوکش جمع بشه و از پروجکشنش کم بشه مناسب هست آیا. و اگه اشکالی نداره عکس بینی تون را ببینیم