2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان عزیز اگر بینی طبیعی مد نظر شما هست دکتر شهریار یحیوی را جزء گزینه هاتون داشته باشید. من ...

سلام عزيزم چه خوب كه شما از كار يحيوي راضي هستين ،راستش من روز اول انتخابم يحيوي بود حتي نوبت عملم كرفتم اما يه چندجا من نارضايتي ديدم هرچند رضايت بيشتر ازشون ديدم ،بنظر شما بين يحيوي و محسنيان و قاروني كدوم ميتونه گزينه خوبي باشه ،من بينيم گوشتيه و چون خيلي تعريف بيني گوشتي ازش شنيدم بار اول پيش يحيوي رفتم كه خيلي در مورد عمل بينيم خوشبين بود و گفت بيني طبيعي شيك تحويلت ميدم ،ولي ميگن روزي ٨تا عمل داره و بعد عمل به مريضاش توجه نميكنه و اصلا به ناراضيا اهميت نميده و اينكه شنيدم بيني مراجعاش بعد مدتي افتاده ميشه ميتونم عكس قبل و بعد شمارو ببينم ؟ممنون ميشم كمكم كني 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پس شمام ويزيت شدين پيش يحيوي ،نميدونم چرا من يه جورايي بهش مطمئنم ،شنيدم رسيدگي بعد عملسون خوب نيس و ...

شما تو مطبش نمونه دیدین؟ وقت مشاوره من ساعت ۳ بود  اون موقع نمونه عمل شده نبود تو مطب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس شمام ويزيت شدين پيش يحيوي ،نميدونم چرا من يه جورايي بهش مطمئنم ،شنيدم رسيدگي بعد عملسون خوب نيس و ...

در مورد منم خوش بین بود. گفت بینیت گوشتیه ولی گوشتیه بدی نیست. شما بینیت گوشتیه؟

دکترا هر کدوم یه چیز میگن. مثلا سجادیان به من گفت بینیت گوشتیه بده. انحراف هم داره. ولی یحیوی حرفی از انحراف نزد.

ممنونم عزيز  خداروشكر حالم خوبه تا هفته بعد كچشو بردار ببينم چطوري شده ولي دكتر همه كارايي كه ...

سلام خدا رو‌شکر برای سلامتی تون. چقدر زیاد بوده. یعنی چقدر طول کشیده کارتون. من فک میکردم هر بینی بستگی به کارش یکی دو‌ساعت طول نمیکشه

ممنونم عزيز  خداروشكر حالم خوبه تا هفته بعد كچشو بردار ببينم چطوري شده ولي دكتر همه كارايي كه ...

خداروشکر که عملتون انجام شد

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین

ممنون میشم بیشتر برامون تعریف کنید

سلام خدا رو‌شکر برای سلامتی تون. چقدر زیاد بوده. یعنی چقدر طول کشیده کارتون. من فک میکردم هر بینی بس ...

توي اتاق عمل حدود ٢٠دقيقه مشغول معاينه و صحبت با اقاي دكتر بودم كه اقاي دكتر خييلي باحوصله نت برداري ميكردن هر قسمتو كه معاينه ميكردن بعدشم دراز كشيدم رو تختم علامت گذاري كردن رو بينيم همراهمو صدا كردن گفتن كه كارم طول ميكشه نگران نباشن اصلا

انرژي مثبتي كه تو مطب ١٠٠٪؜گرفته بودم تو اتاق عمل رفت رو هززززار😉

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
خداروشکر که عملتون انجام شد امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرین ممنون میشم بیشتر برامون تعریف کنید

مرسي عزيزم كبوديام زياده ورمم زياده ولي درد ندارم خداروشكر از پايين كه بينيم عالي شده ولي زير گچو مشخص نيستش در كل كه توقعم زياد نبود از عمل

شما پیش دکتر ابیانه جراحی کردی عزیزم؟ میشه یکم برام راجبشون توضیح بدی چون مدل های تو پیششون خیلی قشن ...

نه دكتر من بنيادي بود عزيزم

در مورد منم خوش بین بود. گفت بینیت گوشتیه ولی گوشتیه بدی نیست. شما بینیت گوشتیه؟ دکترا هر کدوم یه چ ...

بله بيني منم گوشتيه ،به منم گفت كه خيلي بد نيس و اينكه گفت پوستش ضخيم نيس كه بد باشه ،بعضي وقتا ميگم دلو بزنم به دريا برم با يحيوي عمل كنم ،اخه ميدونين چيه بنظر من خيلي وقتا نميشه در مورد عملا قضاوت كرد چون شايد بيني طرف كلي عيب و ايراد داشته كه از توان دكتر خارجه درست كردنش از طرفي بعضيا هستن كه سر ايراداي بيخود ناراضي هستن 

تجربه مشاوره دكتر بنيادي ميخوام بنويسم: بعد از اينكه وقتمو با يك خانوم كه نميتونستن بيان مشاور ...

يه كم بي انصافا كردين واقعا اقا نويد

مطب دكتر منطقه پرترافيكيه به همين خاطره كه مريضا دير ميرسن و اينكه نمونه هايي كه من ديدم خيييلي روشون كار شده بود طوري كه با عكساشون واقعا متفاوت بود قشنگ تغيييير چهره مشخص بود  از جمله خود من انحراف تيغه سواراخاي غير قرينه غوز افتادگي غضروفاي نوك بينيمم نا قرينه بود پره هامم جمع كردن همين الانم كه پر از ورمه نگاه ميكنم همونيه كه طراحي كردن تو مطب

به نظر من اينكه دكتر بهتون بگه عمل نميكنم خيلي بهترازاينه كه عمل كنه و اوني كه شما ميخواين نشه و شمام به جمع بيماراي ناراضي أضافه بشين

اخلاقشونم كه حرف نداشت واقعا 

ولي خب به هر حال همه چي برميگرده به سليقه شخص