2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095438 بازدید | 66696 پست

دکتر عبدالمطلبی کارش خیلی خوبه عزیزم من که خیلی راضیم میخوایی برو پیش ایشون نمونه کارهاشم ببین واقعا کارهاش خوبه خدایی . این عکس قبل و بعد عملم گذاشته سایتش من که خیلی دوست دارم بینی مو طبیعی و خوش فرم شده

توي اتاق عمل حدود ٢٠دقيقه مشغول معاينه و صحبت با اقاي دكتر بودم كه اقاي دكتر خييلي باحوصله نت برداري ...

دست دکترتون درد نکنه و‌ امیدوارم به چیزی که مدنظرتون هست برسید کار زیادی روش شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بيني منم گوشتيه ،به منم گفت كه خيلي بد نيس و اينكه گفت پوستش ضخيم نيس كه بد باشه ،بعضي وقتا ميگم ...

اگر واقعا به این نتیجه رسیدی که اوکیه برو. من واقعا نمیدونم چیکار کنم. خیلی انتخاب دکتر سخته. از طرفی یه سریا میگن شانسی هم هست چون هر دکتر خوبی ممکنه کار بد هم داشته باشه

مثلا من پیش بشارتی زاده هم رفتم مشاوره. یکی از مریضاش خیلییییی راضی بود میگفت خانوم دکتر بهترینه. یکی دیگه که اتفاقا از همکلاسی های دوره راهنماییم بود بعد از دو بار عمل ناراضی بود. خود من هم ازش خیلی انرژی مثبت نگرفتم.

توي اتاق عمل حدود ٢٠دقيقه مشغول معاينه و صحبت با اقاي دكتر بودم كه اقاي دكتر خييلي باحوصله نت برداري ...

من فکر کردم ابیانه عملت کرده. اینکه جراحی بسته انجام میده خیلی خوبه که جای بخیه درکهر نیست. کاش زود عکس بذاری.

من بینیم اصلا غوز نداره کاملا صافه انحرافم در ظاهر که ندارم. داخلو نمیدونم. فقط ایراد بینیم اینه که نوک داره بدم داره مخصوصا تو خنده 😣😣😣

نمیدونم برم پیش بنیادی چی میگه قبول میکنه یا نه. و اینکه نوکشو مجم میکنه قشنگ ببره بالا یکم. . چند روز پیش زنگ زدم وقت گرفتم مهر وقت داد😐😐😐

مطب گردی 
من فکر کردم ابیانه عملت کرده. اینکه جراحی بسته انجام میده خیلی خوبه که جای بخیه درکهر نیست. کاش زود ...

تصميم گرفتم فعلا عقبش بندازم حداقل بتونم دوجارو برم ببينم ،عمل بيني عجله يي اشتباهه

دقیقا کاری نیست که ادم بخواد عجله ای انجام بده.

راستش من تصميمم راسخ بود كه قبل عيد انجامش بدم كه تو عيد دوره نقاهتو بگذزرونم و استراحت كنم اما ديدم واقعا نميشه با عجله برم واسه عمل به هواي استراحت بيشتر 

[QUOTE=79932544]فکر کن تا مهر صبر کنم اخرم هیچی به هیچی بشه. کسی با ابیانه عمل نکرده یا نرفته مطبش؟  یکم اطلاع ...[/QUOسلام

شما چند صفحه ی پیش را نگاه کن

یه خانمی به اسم گلی با دکتر ابیانه عمل کردن

خداروشکر تا حالا که راضین فکر کنم دوهفته از عملشون میگذره