2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095488 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان با چسب که جیزی از کجیش معلوم نیست ... فعلا دارم صبرررر میکنم .... راست میگن که عمل بینی آزمون ...

سلام گلی جون 

من تازه اومدم تو این تاپیک. تبریک میگم واسه بینیتون. 

چند وقته عمل کردین؟ الان در چه شرایطی هست بینیتون؟

مطب گردی 
یا خدا الان رفتم‌نگاه کردم زیر هیچ کدومش نبوووودد. یعنی این توهمو از کجا اوردم. این همه مدت فکر میکر ...

اره منم قبلا دیده بودم نوشته جراحی بسته.

تازه من شنیده بودم بسته جراحی میکنه اکثرا

سلام ...  امروز رفتم واسه برداشتن گچ ‌.... اول بخیه هامو کشید ... هفت تا بود بیرون .... ...

وااای چه ترسناک. منم میترسم طاقت این وضعیتو نداشته باشم سکته کنم قبل ازینکه کبودیا و ورم بره😣😣😣😣

مطب گردی 
الان تو گچی؟ کاش یه عکس از همینجوریت بدی😕😔😔 بعد شما مطب رفتی دیدی بینیا رو ؟

اره عزيزم تو گچه اره بينيارم ديدم عالي بودن 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
تصميم گرفتم فعلا عقبش بندازم حداقل بتونم دوجارو برم ببينم ،عمل بيني عجله يي اشتباهه

سلام.سالها پیش عضو بوذم اما نام کاربری رو یادم‌نیست مجدد عضو شدم. مدتیه مشغول خوندن تمام پستها بودم.من هم دکتر یحیوی رو انتخاب کردم.قراره اگر اسفندماه کنسلی داشتن بهم اطلاع بدن.

بچه ها كسي دكتر ارسطو اشتري رو ميشناسه؟من تو اينستا كارشونو ديدم  طبق اصول عمل ميكنه الكي دست ن ...

منم کارای اشتری رو امروز دیدم خوشم اومد. اینکه عمل بسته میکنه دوست دارم. کاراشم بد نبود

مطب گردی 
سلام دوستان..ممنون میشم اگه در مورد دکتر کامیابی و دکتر محسنیان اطلاعی دارید بگید..بینی من گوشتی و ا ...

من تو پیج محسنیان بودم خیلی خوشم اومده بود همه بینیا خوشگل و تر تمیز و صاف صوف بودن. یبار زیر یکی از عکسا گفتم این عکسا طبیعی ان و فتوشاپ نشدن؟ بلاک کردن بنده همانا و شوت شدن از پیجشون به بیرون همانا. 

ولی اگر کاراش همونی باشه که تو میجش بود من خیلی دوس داشتم 😞😞😞😞

مطب گردی 
سلام دوستان توروخدا اگه کسی شماره مطب دکتر گلجانیان تبریزی رو داره بهم بده....هرچی میگردم نیست....:( ...

سلام عزیزم ملاصدرا بین چمران و بهایی جنب بقیه الله ساختمان اریا طبقه دو واحد هشت     در ضمت عزیزم شمل نمونه کاراشونو دیدید؟ کارش خوبه؟