2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كلا دور اين دكترارو يه خط قرمز بكشين انقد كه شاكي دارن و مورد هاي تخريبي زياد:

حبيب سهرابي

ساريخاني

علي عباسي

محبوبي راد

خشايار احمدي

تقي ديني

خازني

مسعود راستكاري

بهروز فرزام

محمد علي اكبري

ميترا علامه

كلا دور اين دكترارو يه خط قرمز بكشين انقد كه شاكي دارن و مورد هاي تخريبي زياد: حبيب سهرابي ساريخان ...

ماشالله یه لیست بلند شده که تعدادشون کم نیست.ولی این دکترا تو یه چیز تقطه مشترک دارن که همشون فانتزی کارن.خداروشمر دککتر من نیست تو لیستت

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

بلاخره با حسنانی وقت ویزیت گرفتم 

کیا با حسنانی عمل کردن عایا راضی بودید؟

بچه ها منم ببرید تو گروه منو تنها نزارید اینجاااااااا گنا دارم

@puzzletoy اینم ایدیم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

دوستان دكتر محسن حجت رو ميشناسيد؟؟ اينستا و سايت نداره.

دكتر فرشته عبدالمطلبي و دكتر هادي سرمست رو هم اگه اطلاعاتي دارين ممنون ميشم بگيد دوستاي عزيز

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
واي واي سمتش نرين كه قصابه بجاي دكتر با كلي خرابكاري

دستتون درد نکنه 

خوبه شما هستین و میشه ازتون راهنمایی گرفت 

شما اگه بخوابین یه دکتر خوب پیشنهاد بدین با رنج قیمت زیر هفت تومن 😢 چه دکترایی رو پیشنهاد می‌کنند 

البته من خیلی طبیعی طبیعی نمی خوام 

دوست دارم سایر بینیم کمی کوچکند بشه شاید بشه گفت نیمه فانتزی 

حسين نژاد و ظفرمند و از ليستتون حذف كنيد، خصوصا ظفرمند

لطفا چند تا دکتر ک طبیعی کار کنن رو بهم بگین ک برم. آخه میخوام شنبه برم تهران مطب گردی.و اینکه آیا من بدون وقت میتونم برم کاراشون رو ببینم یا حتما باید وقت بگیریم. سپاس 

خانم googoo بینی منم گوشتیه چیکار باید کرد ؟؟؟؟؟

عزیزم من خودم هم قوز داشتم هم گوشتی بودم، ساکن تهرانم دانشجوی شمال که بودم هرکی بینیش قشنگ بود و میپرسیدی کحا عمل گردی میگفت دکتر مریم تهرانی توو رشت، منم بعد از فارغ التحصیلی وقت گرفتم و ۹۲ عمل کردم و واقعا راضیم، علتوه بر اینکه ظاهر خوب میکنه  به ساختمان داخل بینی هم  توجه داره، من اصلا فس فس ندارم و واقعا ۲۰ نفرو از نزدیک دیدم که چقدر زیبا شدن. توو اینستا پیج داره اما اصلا اهل تبلیغ و دم به دیقه عکس گذاشتن نیست.  من ۲ سال پبش هم گوشمو عمل کردم عفونت شدید داشت و پرده نداشت،  رفتم امیراعلم و یه دکتر خوب بهم معرفی کردن و بیمارستان دی عمل کردم، اون دکتر پیره که توو امیراعلم بود بهم گفت یادت باشه دکترایی که ent دارن همیشه خوبن، خلاصه همه دکتر گوشم ent داشت هم بینی که من نمیدونستم و اما با این حال بخت باهام یار بود.

۴۴۴