2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
آره خودش گفته از روز بعد از درآوردن تامپون ها ولی یه جا توو نت خوندم که تا 3 هفته شستشو ندین به خاطر ...

مبارکه عزیزم. بالاخره عمل کردی راحت شدی😍

اگه با همون ابیانه عمل کردی که تو اون دفترچه که داده همه چی رو توضیح داده. سوالی هم داشتی زنگ بزن به موبایلش راهنمایی می کنه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تا وقتی گچتو باز میکنی باید طاق باز بخوابی بعدشم بهتره هفته بعدشم طاق باز بخوابی اما اگه مثل من ...

عزیزم کارشون چطوره؟ من این دکتر ها رو در نظر دارم اما نمیدونم کجا برم

خودم هم هشتگرد هستم سختمه بخوام همه جا مطب گردی کنم. 1سلطانی فر

2 حسین نژاد 

3 امین آمالی

4رزینا بشارتی

5بنیادی

6میلانی

7ظفرمند. لطفا لطفا لطفا اگر میدونین و اطلاع دارین از کاراشون بهم بگین میخوام برم 

منتظرمااااااا خانومای گلللللل

سلام خانومای گل. من میخوام عمل کنم هشتگردم سختمه دکترای زیادی رو برم. لطفا نظرتون رو راجع به این دکترا بگین منتظرم. 

1حسین نژاد 

2سلطانی فر

3رزینا بشارتی

4بنیادی

5ابیانه

6فرزان رضایی

7میلانی

8امین آمالی

9غلامرضااحمدی

10شیرازی

دوستاي گل سلام. ميشه لطفا در مورد دكتر بهزاد عابدين؟ سماواتي فرد؟ آرش حقيقي (كرج) اگه اطلاعاتي داريد ...

خوب نیس

نوک دار عمل میکنه. باز برو ببین

انحراف هم داره گاهی. منم یکسال نوبت بودم منصرف شدم

مبارکه عزیزم. بالاخره عمل کردی راحت شدی😍 اگه با همون ابیانه عمل کردی که تو اون دفترچه که داده همه ...

سلام مرسی عزیزم😘 آره عمل کردم تموم شد ولی 3 روز اول سخت گذشت. این یه هفته هم که تموم نمیشه دارم میمیرم واسه حموم رفتن😐

دكتر سلطاني فر نيمه فانتزي هم عمل ميكنه، كارش بد نيست براي كسايي كه دوس دارن يكم بيشتر مشخص باشه عمل ...

خیلی ممنون 

ببخشیدا میشه اگه در مورد محمد علی اکبری هم چیزی میدونید بگین 

اونم امروز پیجشو دیدم 😢

سلام مرسی عزیزم😘 آره عمل کردم تموم شد ولی 3 روز اول سخت گذشت. این یه هفته هم که تموم نمیشه دارم میم ...

آره هفته ی اول عذابه 😒 مخصوصا همون حموم. من با ترس و لرز و کمک دو نفر دو بار رفتم حموم چون داشتم میمردم واقعا. اما گچ رو که برداری هشتاد درصد سختی ها تمومه. 

عزیزم دکتر کاظم زرگری خیلی خوب لیپوماتیک شکم را انجام میدن و تمام چربی های زائد رو بر میداره و بعدش ...

چطور میگین

منم اينستاش رو دنبال میکردم تااینکه خودم رفتم. تا راه پله مراجعه کننده داشت

اکثرشون ناراضی بودن. من فقط یکی دونفر رو راضی دیدم. حتی دیگه واس مشاوره‌ داخل نرفتم. لطفا دقت کنین تو انتخابتون