2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
اينو صادقانه ميگم اگر ميدونستم انقد راحته ١٠ سال پيش عمل ميكردم، تمها كلافگيش تنفس دهانه حمام ن ...

آفرین دقیقاااا

منم از همون موقع که به هوش اومدم تا الان همش میگم این بود جراحی بینی؟ حیف از این چند سالی که از ترس اینکارو نکردم:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان خوبید  منم رفتم تو فاز عمل بینی     خیلی دماغم رو مخم رفته از طرفیم می ...

سلام

به نظرم دنبال پیشنهاد نهایی از کسی نباشین، 

بر اساس صفحه های قبلی تاپیک یه لیست چند تایی از دکترایی که تو سلیقه تون و رنج قیمت مورد نظرتون هستند داشته باشین و برین مطب، نمونه ها رو تماشا کنین و با خیلی واقع بینانه با دکتر حرف بزنین، بالاخره دلتون به یه جا راضی میشه.

سلام دوستان.کم کم همه دارن میرن. دستی بکشین رو سر بقیه عمل نکرده ها.بلکه ما هم رفتیم.در مورد دکتر سا ...

وای مثل منی 

هی میگردم آخرم سرم درد می‌گیره هنوز نتونستم دکتر خوب با قیمت خوب پیدا کنم 😔

اينو صادقانه ميگم اگر ميدونستم انقد راحته ١٠ سال پيش عمل ميكردم، تمها كلافگيش تنفس دهانه حمام ن ...

خوش بحالتون 

هم خوب وقت گذاشتین و مطب گردی کردین هم عملتون خوب شد 

من اصلا حس مطب گردی ندارم 

البته این چیزایی که گفتین ساده بنظر من خیلی سخته درسته یک هفته هست اما باز سخته مثل طاق باز خوابیدن از دهن نفس کشیدن  نخندین و حموم و ......

راستی شما اطلاعاتتون خوبه 

در مورد دکتر سلطان فرد چیزی میدونید ؟ 

یه مرکز جراحی شفا هم تو صادقیه هست شنیدم کارشون بد نیست اما نمی‌دونم دکتراش کی هستن امروز مپرسم 

دوستای با تجربه منو راهنمایی کنین پلیزززز شستشو با سرم رو از کی باید شروع کنم؟

کدوم دکتر بودین؟ از خودش بپرسین. کلا تو مراقبت های بعد عمل هر دکتری مدل خودشو داره:))

به من که دکترم گفتن از روز دهم با سرم شستشو بدم!

خوش بحالتون  هم خوب وقت گذاشتین و مطب گردی کردین هم عملتون خوب شد  من اصلا حس مطب گردی ن ...

دكتر سلطاني فر نيمه فانتزي هم عمل ميكنه، كارش بد نيست براي كسايي كه دوس دارن يكم بيشتر مشخص باشه عمل كردن خوبه، هزينشم خوبه حدود ٦ تومنه، ولي من چند مورد ناراضي ديدم، 

گوشتي قبول نميكنه ،