2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
مطمئن باش الان نمیشه قضاوت کرد دو سه ماه تحمل کن ورمش تا یه حدودی کمتر میشه. بعد یه چیزی شما بعد از ...

ممنون عزیزم

بعد سه هفته اولین باره که خودم تو خونه چسبم رو باز کردم و با دقت🤓بینیم را نگاه کردم

تو مطب دکتر دیده بودم اما خیلی تند و سریع.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختياشو ميدونم  بيشتر از نظر شير دادن ميگم چند ماه بعد از زايمان ميشه عمل بيني انجام داد؟ كس ...

من دخترم یکساله و شیر هم میخوره. البته  در کنار غذا .

ان شاالله بعد از عید عمل میکنم. دکتر گفت مشکلی نیست فقط چند روز اول کسی باشه که زیاد سمت تو نیاد.قراره همسرم ۶_۷ روز خونه باشه

دخترم همه ی دنیای منه  
سلام دوستان.امیدوارم کسانی که عمل دارن،به سلامتی عمل کنند .مماخ خوشگل بشن و بیان. لطفا نظرتون ر در ...

برادران اصلا دكتر با تجربه ايي نيست، اصلا نرو سمتش، روزي يه تمل ميكنه همونم گند ميزنه

ميلاني دو سه تا كار از دوستان ديدم بسيار شيك شده، دكتر خوبيه كارشم ظريفه، 

سلام، من چسب اولمم باز كردم و همونجا اموزشم دادن تا ديكه خودم بزنم ايشالا تا ٤ فروردين كه ديگه كلا باز كنم

تا اينجا بسيار راضيم خداروشكر همون كه ميخواستم شد، سوراخاي كج و تابتاي من با انحراف زيادم كاملا قرينه شد😊😍

ورمم خيلي كم شده خدارو شكر كه با اين داروهايي كه داده رفع ميشه، در كل خيلي راضي بودم. جاي بخيه هاي پره هام كلا رفت و زير بينيم يكم صورتيه كه اونم ميره ولي دكتر كرم رفه جاي بخيه سيكالفيت داده كه اصن فك كنم لازم نشه ولي ميزنم

من قرار بود با غلامرضا احمدي عمل كنم كه باردار شدم. حالا بين كوچك زاده و غلامرضا احمدي موندم مطب ا ...

سلام خانوم، خواهر يكي از دوستام همين دو هفته پيش با كوچك عمل كرده بسيار زيبا شده، من از اولشم از غلامرضا خوشم نيومد، ولي كوچك زاده بسيار عالي هستن

دیگه عزیزم خوشگل شدن سختی داره 😁 بکش و خوشگلم کن 😁 ولی ترس نداره . بعدشم آدما با هم فرق می کنن. م ...

مرسی عزیزم😘 از بینی که شانس نیاوردیم امیدوارم حداقل از خوب شدن بعدش شانس بیاریم😂😂

ده روز بعد عمل،بعد از باز كردن چسب اول، 

تبریک میگم  

خانوما کلا دقت کردین تو عمل بینی چقدر دماغ آقایون خوب میشه!!!!

حتی خیلی هم فرق نداره پیش چه دکتری عمل میکنن ولی جالبه که اکثرا دماغاشون خوش فرم تر از خانوما میشه