2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
امروز چسب بینیم رو برداشتم بعد سه هفته بینیم رو دیدم به شدت زشت درااااز و دوبرابر قبل هستش نوکش هم ...

اصلا نگران نباش عزیزم طبیعیه این ورم بعد عمل پیر می کنه آدمو ولی همش به خودت بگو درست میشه به آینه اصلا نگاه نکن حواس خودتو پرت کن چای سبز بخور خیلی دراز کش نباش 

من خودم بعد عمل همش گریه می کردم از بس که دماغم گنده بود هر کیم می گفت بهم ورمه می گفتم نه این شکل واقعیشه دارید گولم می زنید بیشتر گریه می کردم  ولی تو اشتباه منو نکن ماله من تا دو سالگی دماغمم همچنان کوچیک میشد و ورمش می خوابید حالا حالا ها جا داره واسه کوچیک شدن

از نظر ناراضی واقعا کم داره ولی اون ناراضیاشم بیشتر بخاطر طبیعی دراوردنشه.به نظر من اگه کسی غیر طبیع ...

مخالفم من هر موقع اومدم تو این پیج این حرف رو راجع به این دکتر شنیدم برام عجیبه همه همین حرف و راجع بهش می زنن ولی نمی دونم این حرف از کجا اومده

من اون موقع که عمل کردم و تو خط این قضایا بودم چند نفر و دیدم که با سجادیان عمل کرده بودن کارشون به ترمیم کشیده بود

اینکه خبری از ناراضی ها نیست و همه به به شو می کنن به نظرم یه جای کار می لنگه ایشون خیلی دکتر با سیاستی هستن از روز مشاورشون هم معلومه هی عیب می ذارن رو آدم که اگه بد شد بگن از اون خرطوم هر چی دراومد برو خدا رو شکر کن 

و درآخر بگم من با ایشون عمل نکردم و خصومتی هم باهاشون ندارم نظرمو گفتم اگر کسی خواست بهش فکر کنه اگر نه که ازش بگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگران نباش عزیزم طبیعیه این ورم بعد عمل پیر می کنه آدمو ولی همش به خودت بگو درست میشه به آینه ا ...

ممنون عزیزم

خیلی اروم تر شدم

امیدوارم به زودی حداقل یه کم بهتر بشه☺

من تمام ترسم از اون یه هفتس😭 فقط خدا به خیر بگذرونه

دیگه عزیزم خوشگل شدن سختی داره 😁 بکش و خوشگلم کن 😁

ولی ترس نداره . بعدشم آدما با هم فرق می کنن. من دختر خالم با بینی تو گچ رفته بود نامزدی داداشش 😁 ولی من انقدر ضعف داشتم نمی تونستم حتی زیاد بشینم .احساس میکردم بخوابم دیگه بیدار نمیشم 😁 و کلا متوجه شدم نسبت به عمل و بیهوشی خیلی بی جنبه ام. ولی ایشاا... شما تو گروه حال خوبا باشی.

امروز چسب بینیم رو برداشتم بعد سه هفته بینیم رو دیدم به شدت زشت درااااز و دوبرابر قبل هستش نوکش هم ...

مطمئن باش الان نمیشه قضاوت کرد دو سه ماه تحمل کن ورمش تا یه حدودی کمتر میشه. بعد یه چیزی شما بعد از سه هفته تازه چسبتو برداشتی؟ 

من قرار بود با غلامرضا احمدي عمل كنم كه باردار شدم.

حالا بين كوچك زاده و غلامرضا احمدي موندم

مطب احمدي سه بار رفتم نمونه هاشو ديدم

همه راضي بودن شرحشو تو پستاي قبل نوشتم

اما پيش كوچك زاده نرفتم هنوز

كسي چيزي ميدونه ازينا؟

اون که قطعا ورمه عزیزم. بخود خودتو اذیت نکن و اعصابتو بخاطر یه مسئله گذری خورد نکن و خودتو آزار نده. به روزای خوشگلیت فکر کن🤗🤗🤗

اگر دوست داشتی عکس بذار.

با کی عمل کرده بود عزیزم

مطب گردی 
دیگه عزیزم خوشگل شدن سختی داره 😁 بکش و خوشگلم کن 😁 ولی ترس نداره . بعدشم آدما با هم فرق می کنن. م ...

منم ازون مزخرفام که گند مریضی رو در میارم. انقدر بد مریضیم که حد نداره. با بی حسی بارداری که من رو به موت بودم. انقدر از درد گردن گریه کردم که حد نداره. انژیوکتو که نگید که چاقو بکنن تو شکمم ازون برام بهتر نباشه برابره دردش. جای سرم انقدر درد داره ها انگار دارن دستمو از کتف قطع میکنن که خیلییییی عذاب اوره. از سرم زدن وحششششت دارم به این خاطر.

جای یه زخم کوچولوی خیلییی ساده هم مدت هااااااا طول میکشه خوب شه. واسه همین ....

بخاطر تمام اینا میدونم بعد عمل روزای سختی در پیش خواهم داشت 😭😭😭😭

مطب گردی 
سلام  كسي تا حالا با بچه شيرخواره عمل بيني انجام داده؟؟؟

من بعد عید میخوام عمل کنم البته میخوام بچمو از شیر بگیرم الان یک سال و نیمشه 

چون هم داروی بیهوشی رو شیر اثر داره هم بعد عمل نمیشه همش بچه آویزونت باشه 

منم پیش احمدی رفتم به نظرم از کوچک زاده خیلییییی بهتره مخصوصا گوشتی 

ولی رو نود نبود انگار بینی من و گردن نگرفت خیلی ترسوند که کج میشه و خراب میشه و عمل نکن و اگرم عمل کنم تعهد میگیرم و خلاصه بیخیالش شدم 

درصورتی که همه وکترا بهم میگن خوب میشه بینیت البته احمدی گفت با سبک من خوب نمیشه نمیتونم زیاد تیغتو بتراشم دستم بستس ولی با روش دکترای دیگه شاید خوب بشه