2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان یه سوال داشتم

میدونم الان بعد از دو روز اظهار نظر در مورد فرم بینی خیلی زوده اما احساس میکنم نوک بینیم کمی بالاست 

اونهایی که عمل کردن نظرشون چیه؟

بعو از برداشتن گچ و گذشت زمان بینی پایین تر میاد؟

سلام به همه، من بعد مدتي دوباره شروع كردم به جستجو و بلاخره دكتر مورد نظرمو پيدا كردم

دكتر امين امالي و دكتر سازگار، هردوشون دكتراي بسبار خوبي هستن، دكتر امالي استاد قاروني هم بوده 

احتمال بيشتر با امالي عمل كنم براي ٢٠ فروردين هزينشونم ١١ تومن هست و كلا دو هفته چسب ميدن 

دكتر سازگار هم خيلي جالبه سيستموشون، كلا چسب نميدن بعد عمل، فقط يك هفته اتل و بعدش خلاص، تامپون هم نميزارن

دكتر سازگار دكتر پزشك قانوني هستن و اكثر كساني كه به مشكل نيخورن اول بايد برن پيش ايشون 

خلاصه خيلي تحقيق كردم ايشالا كه خوب باشه ديگه.

خيلي ايدفه سخت نميگيرم، هرچه بادا باد

دكتر ديگه ايي كه رفتم دكتر باستاني نژاد بود كه ايشون رييس كلينيك بيمارستان امير اعلم هستن و بسسسسسيار با سواد و كار بلد هستن، البته من عمل اول ايشونو خيلي دوست نداشتم ولي كار ترميمشون تو ايران اوله ، كساني كه در اثر تومور و تصادف بينيشونو از دست دادن من ديدم از استخوان مغز سرشون براشون بيني دوست كردن . بنظرم بيشتر درمانگر و ترميمكار خيلي خوبي هستن براي دوستان ترميمي

انشالله با سلامتی اقا نوید بچه ها در مورد سوال من کسی راهنماییم نکرد الان حس میکنم نوک بینیم بالاس ...

عزیزم من هنوز عمل نکردم ولی تا جاییکه میدونم قطعا میاد پایین.مال همه اولش همینطوره.اصلا جای نگرانی نیست

سلام آقا نوید.شما مطب دکتر آمالی رفتین؟بینیها چطور بود؟ منم قبلا تو نظرم بود آمالی

من دو دفه رفتم ، متاسفانه دير رسيدم و نمونه ها رفته بودن، بجز دو سه تاًكه خوب بودن نمونه نديدم، ولي اكثرا راضين از كارشون

انشالله با سلامتی اقا نوید بچه ها در مورد سوال من کسی راهنماییم نکرد الان حس میکنم نوک بینیم بالاس ...

عزيزم خيلي مبارك باشه❤️

در مورد سربالا بودنش اصلا نگران نباش بعد ٣هفته مياد پايينتر يه كم

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام دوستان 

من قصد داشتم خرداد با دکتر ابیانه عمل کنم خیلی ناراحت شدم هزینه اش ده تومن شده اصلا افسردگی گرفتم تو این شرایط مالی . پیام دادم بهش اگه قبل عید وقت بگیرم و قطعی کنم نمیشه همون 8 تومن باشه گفت نه قیمت با روز عمل حساب میشه . چه خبره یهو 2 تومن اضافه شده ... عجب اوضاعی شده تو مملکت ما