در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام من پنج روزه که عمل کردم اما نمیدونم چرا از نظر روحی بهم ریختم همش دلم میخواد گریه کنم و احساس افسردگی دارم. حالا نمیدونم چون مصادف شده با عادت ماهیانه یا نه کسی تجربه ای نداره؟
سلام دوستان من قصد داشتم خرداد با دکتر ابیانه عمل کنم خیلی ناراحت شدم هزینه اش ده تومن شده اص ...
عزیزم قشنگ درکت میکنم چی میگی. دقیقا هفته پیش که بهش اس ام اس زدم برای اردیبهشت وقت خواستم گفت هزینه میشه 10 تومن به قدری ناراحت شدم که حد نداره. اگه واقعا قصدت جدیه برای آخرای فروردین هنوز نوبت داره باهاش اوکی کن همون 8 تومن میشه. من روزی که رفتم پیشش مشاوره ازش پرسیدم در مورد هزینه ی سال دیگه بهم گفته بود بعد اردیبهشت گرون میشه ولی من فک کرده بودم بعد اردیبهشت یعنی از خرداد. من فک کردم اگه الان نتونم از پس هزینه بر بیام سال دیگه دیگه کلا نمیتونم احتمالا اون موقع میشه 15 تومن😐
سلام من پنج روزه که عمل کردم اما نمیدونم چرا از نظر روحی بهم ریختم همش دلم میخواد گریه کنم و احساس ا ...
سلام عزیزم.مبارکت باشه به سلامتی.نگران نباش این حالتت زود برطرف میشه.دوست منم بعد از عمل بینی همینطوری شده بود همش اشکش میومد بدون دلیل خاصی...هم داروی بیهوشی،هم تغییری که ایجاد شده و هم عادت ماهیانه همش باعث شده اینطوری بشی