2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095488 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان  من قصد داشتم خرداد با دکتر ابیانه عمل کنم خیلی ناراحت شدم هزینه اش ده تومن شده اص ...

فک کنین من واسه نیمه مهر (همین چند ماه پیش)نوبت گرفتم که البته کنسلش کردم،شش و نیم میگرفت..

انشالله با سلامتی اقا نوید بچه ها در مورد سوال من کسی راهنماییم نکرد الان حس میکنم نوک بینیم بالاس ...

من خیلی شنیدم  و دیدم میاد پایین بعد یه مدت.اینجور نمیمونه..عکستون را نمیزارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من پنج روزه که عمل کردم اما نمیدونم چرا از نظر روحی بهم ریختم همش دلم میخواد گریه کنم و احساس افسردگی دارم. حالا نمیدونم چون مصادف شده با عادت ماهیانه یا نه کسی تجربه ای نداره؟

دلم گرفته و روی شانه های خودم گریه میکنم
منم همه چیم خوبه اما انگار ادم عادت نداره به بینیه جدیدش بینیمم که خیلی سفت و سنگین شده حالا امید ...

احساس کلافگی و سنگینی بینی را دارن کسایی که عمل میکنن.یه هفته ده روز بعدش بهتر میشین.ممنون

سلام من پنج روزه که عمل کردم اما نمیدونم چرا از نظر روحی بهم ریختم همش دلم میخواد گریه کنم و احساس ا ...

به سلامتی، با کی عملیدین؟این پروسه دنبال دکتر گشتن ما داستانی شده برا خودش  

سلام گلم.نه هنوز جهاندیده رو نرفتم اون دوستم هنوز وقت نگرفته واسمون.شما کجاها رفتی؟

جهاندیده برای گوشتیا خیلی خوب جمع می کنه. عالیه! 

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام دوستان دنبال یه جراح بینی خوب می گردم که نمونه کاراش خیلی خوب باشه

به نظر من هم نمونه کارای دکتر روزبه پهلوان خیلی خوبه هم دکتر مسعود راستکاری مطمئناً از این دو تا دکتر یکی رو انتخاب می کنی 

سلام دوستان  من قصد داشتم خرداد با دکتر ابیانه عمل کنم خیلی ناراحت شدم هزینه اش ده تومن شده اص ...

عزیزم قشنگ درکت میکنم چی میگی. دقیقا هفته پیش که بهش اس ام اس زدم برای اردیبهشت وقت خواستم گفت هزینه میشه 10 تومن به قدری ناراحت شدم که حد نداره. اگه واقعا قصدت جدیه برای آخرای فروردین هنوز نوبت داره باهاش اوکی کن همون 8 تومن میشه. من روزی که رفتم پیشش مشاوره ازش پرسیدم در مورد هزینه ی سال دیگه بهم گفته بود بعد اردیبهشت گرون میشه ولی من فک کرده بودم بعد اردیبهشت یعنی از خرداد. من فک کردم اگه الان نتونم از پس هزینه بر بیام سال دیگه دیگه کلا نمیتونم احتمالا اون موقع میشه 15 تومن😐

سلام من پنج روزه که عمل کردم اما نمیدونم چرا از نظر روحی بهم ریختم همش دلم میخواد گریه کنم و احساس ا ...

سلام عزیزم.مبارکت باشه به سلامتی.نگران نباش این حالتت زود برطرف میشه.دوست منم بعد از عمل بینی همینطوری شده بود همش اشکش میومد بدون دلیل خاصی...هم داروی بیهوشی،هم تغییری که ایجاد شده و هم عادت ماهیانه همش باعث شده اینطوری بشی