2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
خیلی ممنون از توضیح کاملتون  من پیششون مشاوره شدم و بهم وقت عمل دادن  منم دقیقا از رو کا ...

چقدر وقت بعد مشاوره وقت عمل داد بهتون؟ 

اگر انحراف شديد دارين من پيشنهاد نميدم ايشونو چون جراحي بسته انحرافو رفع نميكنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا پست ها رو خوندم ولی واقعا گیج شدم کدوم بهتر هستن و اینکه بیشتر اینا بینی رو کامل عمل می کنن م ...

کاشکی یه دکتر باشه از همه نظر اوکی باشه، ولی هر چی بیشتر میفهمی و میگردی بیشتر نمی تونی انتخاب کنی.من خودم مطب 4 تا دکتر رفتم.فک میکنم هر دکتری ریسک خودش را هم داره و شانس هم موثره...

راجع به دكتر بنيادي ميخوام بهتون بگم كه من خودم به شخصه يكساله كه دارم دنبال دكتر ميگردم تا اينكه تو ...

سلام منم مثل شما فكر ميكنم 

منم پيجشو ديدم كلا من دوست دارم وقتي حاضر به عمل ميشم تغيير كنم نه اينكه فقط قوز بينيم برداشته بشه 

البته مصنوعي منظورم نيستا اما خوب دوست دارم بيني صاف و صوف كه ميشه كوچيك هم بيشه نه بزرگ بمونه 

بيشتر كاراي دكتر بنيادي تغيير خاصي ندارن 

در ضمن واقعا عمل بيني ريسكه رو يكي خوب ميشه رو يكي نه 

كسي از دوستان دكتر علي عطايي رو ميشناسه 

يكي از دوستاي خواهرم عمل كرده و راضيه 

اما پيج نداره تو اينستا فقط تو گوگل سرچ كردم اسمشو أورد جز دكتراي خوب 

نميدونم منم خيلي گيج شدم تو انتخاب دكتر

سلام  دوستانی ک عمل کردن و از عملشون راضی هستن اسم دکترشونو بگن خیلی وقته دنبال دکترم خیلی گیج شدم بینم زیاد کار نداره پره هاش یکم بزرگه و میخام  قوس داشته باشه.تنفس خیلی برام مهمه.ممنون❤❤❤

بچه ها یکی کمک کنه    بین    بصام و   جهاندیده ک دوم برای جراحی ب ...

هردوشون خيلي خوبن، جهانديده يكم باريكتر ميكنه، ولي اصلا قوس نميده، نوكشم جمتو و تيزتره، خيلي دكتر خوبيه من شايد ي سر برم

بصام خودم رفتم، اونم خوبه، 

سلام 

دوستان از بین دکترای خوب واسه بینی گوشتی چند نفر رو به من معرفی می کنید که کاراشون خوب باشه. میخوام برم مطباشون واسه تحقیق بیشتر و مشاوره. البته یحیوی و سجادیان رو رفتم که از سجادیان خوشم نیومد. یحیوی رو هم نتونستم تصمیم بگیرم فعلا