2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ديروز كلي بيمار دكتر بنياديو از كامنتاي زير پست هاش تو اينستا پيدا كردم دارم باهاشون صحبت ميكن ...

اقاي نويد من با هركس چت كردم گفت كه بينيش نسبت به قبل كوچيك تَر شده و دكتر به من گفتن كه اصلا بينيتو قوس نميدم و اينكه نمونه هايي كه من تو مطب ديدم تغييرات أساسي داشتن واقعا چطور ميگين بدون تغيير!

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سلام منم مثل شما فكر ميكنم  منم پيجشو ديدم كلا من دوست دارم وقتي حاضر به عمل ميشم تغيير كنم نه ...

ريسكش كه زياد هست البته

ولي ديدن عكس با ديدن از نزديك خيييلي متفاوته  نمونه هايي كه تو مطب ديدم واقعا خوب شده بودن آليته خب هركس سليقه خاص خودشو داره در كل كه حتما چند بار برين مطب و نمونه ببينيد

سلام به همه

من ده روز پیش بینیمو پیشه دکتر بازیاری عمل کردم و الان با اینکه هنوز ورم داره خیلی راضیم از همه مهمتر اینکه اصلا از نظر تنفس مشکلی ندارم 

من قبل از عمل خیلی استرس داشتم ولی الان راضیم 

هردوشون خيلي خوبن، جهانديده يكم باريكتر ميكنه، ولي اصلا قوس نميده، نوكشم جمتو و تيزتره، خيلي دكتر خو ...

میگن بصام تیغه بینی پهن در میاره ولی جهاندیده باریک میکنه . این موضوع صحت داره یا نه؟ 

عزیزم من یکی از دوستام با بصام دو سال پیش عمل کرده بود خوب شده بود . ولی جهاندیده رو نمیشناسم

بینی رو بصام کوچک و جمع جور میکنه؟ البته من بینی طبیعی مد نظرمه  بینید نوکش گشوتیه و یکو قوز داره میخوام قوز برداشته بشه و نوک بینیم کوچیک شه  بصام میگن فقط قوز برمیداره این درسته یانه؟ اطلاع داری ؟

بینی رو بصام کوچک و جمع جور میکنه؟ البته من بینی طبیعی مد نظرمه  بینید نوکش گشوتیه و یکو قوز دا ...

عزیزم بینی دوست منم طبیعیه و شیکه یادمه یکماهه عملش که گذشت اومده بود دانشگاه با 1سال بعدش قابل مقایسه نبود خیلی طبیعی شیک  و عالی بود.نوکش عالی شده بود. اصلا بزرگ و نامتقارن و اینا نبود.  از بین بینی هایی که دیدم مال دوستم خیلی قشنگ تر از بقیه است. حالا بازم برو مطبش و ببین کاراشو  از نزدیک

عزیزم در مورد دکتر ابیانه هم اطلاعاتی داری؟

بله عزيزم مطب ابيانه هم رفتم طبيعي كاره زياد رو بيني كار نميكنه خوش أخلاقم هست

بله عزيزم مطب ابيانه هم رفتم طبيعي كاره زياد رو بيني كار نميكنه خوش أخلاقم هست

من دلم میخادقوس داشته باشه ینی فقددد طبیعی کار میکنه...البته هزینش ک فلن بابودجم نمیخونه😊😊😊

سلام دوستان

من امروز مطب دکتر قارونی رفتم.کلا که خیلی استرسم بالاست اما چند نفر رو دیدم که بینی هاشون رو هفته ی پیش عمل کرده بودن خیلی از اونیکه من فکر میکردم بهتر بودن خداروشکر.زیر چشمهاشون خیلی کم کبودی داشت و گچ هاشونم یه چیز خیلی کوچولو روی بینی بود.

سه تاشون به نظر قشنگ بودن اما یکی شون یه کم نوک بینیش از صورتش فاصله ی زیادی داشت به اصطلاح نوک تیز بود.

خود دکتر هم خوش برخورد و خوب بود.

نگرانی هام رو باهاش مطرح کردم و گفتم از عمل خیلی میترسم اونم گفت سوار هواپیما شدنم ریسک داره و من نمیتونم بگم صد درصد همه چی اوکیه خلاصه گفت برو و تصمیمت رو بگیر.

ازمایش و عکس هم انجام دادم

اما نمیدونم روز عمل جرات میکنم برم یا نه