2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
به سلامتي شما با كي عمل دارين؟

امروز صبح با دکتر بصام عمل داشتم. خداروشکر خوب بود. ۸:۳۰ رفتم اتاق عمل. ساعت ۲عصر مرخصم کردن. الانم کمی زیر چشمام کبود شده فقط. دکتر خوبیه به دل من خیلی نشست. ان شاءالله از این به بعدش هم به خوبی پیش بره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بینیمو عمل کردم میخوام ترمیم کنم راضی نیستم کسی دکتر خوب سراغ داره بتونه فانتزی عمل کنه؟؟؟؟؟

عزیزم اگه میخای بینیتو فانتزی عمل کنی برو پیش دکتر فرزان رضایی . چون ایشون تو این کار تبحر دارن 

ببخشسد شما چند بار مطب احمدي رفتي تا انتخابش كردي؟ موقعي كه تاريخ عمل گرفتي پول ريختي؟ هزينه عكسها ...

دوبار رفتم عزیزم.نه پولو همون روز عمل تو کلینیک واریز میکنم.عکس اتلیه 80تومن ctاسکنم100

بهترین اتفاق زندگی من♥️

دوبار رفتم عزیزم.نه پولو همون روز عمل تو کلینیک واریز میکنم.عکس اتلیه 80تومن ctاسکنم100

منم دوبار تا حالا رفتم مطب غلامرضا احمدي همه راضي بودن نمونه هاش همه تر و تميز و قشنگ بود بينياشون

احتمال زياد با همين دكتر اكي كنم

امروزم رفتم مطب اسلاميان كوپايي خوشم نيومد از سبك كارش

شما هم نمونهاشو كه ديدين همه راضي بودن؟؟؟؟

منم برای دومین بار ایشالا چهارشنبه میرم مطب غلامرضا احمدی تا واسم عکس و ازمایش بنویسه و باهاش اوکی کنم.البته شهریور میخوام عمل.اگه خدا بخواد

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
منم دوبار تا حالا رفتم مطب غلامرضا احمدي همه راضي بودن نمونه هاش همه تر و تميز و قشنگ بود بينياشون ...

اره همه راضی بودن. یه دختره بود من باهاش حرف زدم مامانش و خاله هاش و دختر دایی و خلاصه همه فامیلا عمل کرده بودن مامانش اومد مال شیش سال پیشش بود نه افتادگی داش نه مشکلی .

بهترین اتفاق زندگی من♥️

گلناز جون سجادیان که طبیعی عمل میکنه و برای بینیای گوشتی خوبه من دکتری میخوام که نیمه فانتزی عمل کنه ...

سلام عزیزم اگر میخوای واقعا اونی که دوست داری برات در بیاره حتما برو کاراشو ببین واقعا بی نظیره من خودم رفتم دوستامم رفتن

سپاس از مهر هر دوی شما دوستان....پیشنهاد دکتر دیگه ای جز برزنجی،یحیوی و سجادیان دارید؟

سلام عزیزم اره من پیشنهادم دکتر ختمیه چون اگه خودت بری کاراشو ببینی میفهمی چرا میگم دکتر ختمی دکتر واقع بی نظیرو تکیه