2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دوشون معروفن ولی من از یزدانفر بیشتر تعریف شنیدم اما شنیدم گرون میگیره.باید مطب هردوشون بری تا از ...

مرسی عزیزم از راهنماییت مطب هر دوتاشون رفتم هر دو تاشون طبیعی کار میکنن و زیاد بینیو دستکاری نمیکنن با حفظ عملکرد تنفس. از هر دوتاشونم به یه اندازه خوشم اومده نمیدونم پیش کدومشون برم منافی با یزدانفر؟

مرسی دختر آبی عزیز.من بین حسینی و احمدی و سجادیان موندم کدومو انتخاب کنم که هم مناسب باشه قیمتش هم م ...

حسینی رو نمیشناسم ولی سجادیان ریسکش زیاده. من خودم موقع مطب گردی دوتا دکتر که اول رفتم خیلی ناامیدم کردن ولی الان اگه مشکلی دیگه پیش نیاد هفته اول شهریور با دکتر احمدی عمل دارم.هم دکتر منصفی هستش هم کارش براش خیلی مهمه به هیچچ عنوان کارخراب نداره

بهترین اتفاق زندگی من♥️

مرسی عزیزم.امیدوارم منم زودتر بتونم به نتیجه برسم.تو هفته آینده یسر میرم مطبش البته شنیدم یه مطب هم ...

دوستی تو یافت اباد مطب نداره فقط مطبش همون پاسدارانه که کلینیکی ام که عمل میکنه دوتا کوچه بالاتره از مطبشه

بهترین اتفاق زندگی من♥️

مرسی عزیزم از راهنماییت مطب هر دوتاشون رفتم هر دو تاشون طبیعی کار میکنن و زیاد بینیو دستکاری نمیکنن ...

خواهش میکنم عزیزم.هزینه هرکدوم چقدره؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
دوستی تو یافت اباد مطب نداره فقط مطبش همون پاسدارانه که کلینیکی ام که عمل میکنه دوتا کوچه بالاتره از ...

ببخشسد شما چند بار مطب احمدي رفتي تا انتخابش كردي؟

موقعي كه تاريخ عمل گرفتي پول ريختي؟

هزينه عكسها چقدر شد؟