2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
چرا ایشون نمونه کار ندارند توی اینستا و سایت ؟ بهتر از دکتر نادریان یا یحیوی هستند برای بینی گوشتی ؟ ...

نادریانو نمیدونم ولی یحیوی پسرش کارش خوب نی خودشم که عمل نمیکنه دیگه. دکتر احمدی با هزینه کلینیک 7میگریه دیگه پرکارترین بینی رو 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

نادریانو نمیدونم ولی یحیوی پسرش کارش خوب نی خودشم که عمل نمیکنه دیگه. دکتر احمدی با هزینه کلینیک 7می ...

دکتر بنیادی و کسی چرا ازش چیزی نمی گه

دوستان کسی خوب یا بد این دکتر و شنیده 

عدم تقارن مشکل تنفس

یا هر چیزی

تو رو خدا بگین دیگه

من دماغم نوکش غضروفیه و غضروفش هم خو به و سفته قبلا مشاوره رفتم پیش دکتر علی حسنی ولی خب یه مشکلی که هست بدنم مستعد گوشت اضافه اس یکم می ترسم

کسی بوده شرایط منو داشته باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من بینی ام خیلی گوشتیه و نمی تونم به دست هر جراحی بسپارم کسی مثل من بینی اش گوشتی بوده که عمل ...

من دکتر خدای هم با اخلاق بود هم گندی که دکتر قبلی تو بینی ام زده بود برام درست کرد می خوای بهت معرفیش کنم

میشه خواهش کنم دکترت بهم معرفی کنی؟ واقعا اخلاق داره من غرغرو نمی خوام باشه

نه عزیزم غرغرو نیست اینستاش ببینی اخلاقش دستتت میاد کلا میخنده خیلی تپل بامزش من اسمش گذاشتم دکتر گپلی خنده رو بزن سامان خرم نژاد می بینی

سلام چسب بینی هنوز میزنید ؟اگه نه تا چند وقت زدین؟

سلام، خیر چسب نمیزنم

دکترم فقط یه هفته چسب زد 

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
کانتور چیه؟ 

تو حین آرایش کمی روی بینیتون با پودر تیره یا کرم های تیره تر از کرم پودر که به اسم کانتور فروخته میشه طبق اصول کانتورینگ بینی میزنید تا بینی کمی تو صورت کوچیکتر دیده بشه.

آره کانتور که قبل عمل هم بوده و همچنان مثه اینکه باید باشه. دوستام که دیده بودنم اصن نفهمیدن عمل کرد ...

فدات امیدوارم چند ماه دیگه هم بیای بگی بینیم همونی شد که میخواستم.

پس حتما پیش پزشک جراحتون برین و بهش خط رو بینی و نشون بدین.بنظرم مدت زمان خیلی کمی چسب بینی رو زدین.

ممنونم خیلی این خطه رو اعصابمه، میترسم دیگه خوب نشه و جاش بمونه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
دکتر بنیادی و کسی چرا ازش چیزی نمی گه دوستان کسی خوب یا بد این دکتر و شنیده  عدم تقارن مشکل ت ...

عزيزم دكتر بنيادي جز دكتراي كم ريسك هستن كه كاراشون عاليه توي پيجشون عكس با ارايش نميذارن وبه كامنتا تا جايي كه بتونن جواب ميدن سرشون خيلي شلوغه براي ويزيت بايد ٥،٦ماه تو نوبت باشي

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام دوستان 

من نوک بینیم غضروفیه.کسی می‌دونه هزینه عمل دکتر غلامرضا احمدی چقدر هست ؟چون من مشکل انحراف بینی هم دارم و از یکی از بینی هام نفس میکشم و ترشح پشت حلق.

ممنون میشم ازتون راهنمایی کنید خانوما.