2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
عزیزم من با دکتر میلانی عمل کردم حدود دو ماه پیش. بینیم گوشتی بود یا انحراف شدید که مشکل تنفسی خیلی ...

خدارو‌شکر انشالله که بعد اینشم‌ بی مشکل و‌ عالی باشه . عزیزم‌اگه امکانش باشه میتونین‌عکستونو‌بزارین‌ببینیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو‌شکر انشالله که بعد اینشم‌ بی مشکل و‌ عالی باشه . عزیزم‌اگه امکانش باشه میتونین‌عکستونو‌بزارین‌ ...

عزیزم من فعلا خیلی بینیم ورم داره ولی میذارم با این حال. سمت چپ قبل عمل و سمت راست بعد از عمل هست.

عزیزم من فعلا خیلی بینیم ورم داره ولی میذارم با این حال. سمت چپ قبل عمل و سمت راست بعد از عمل هست.

دستتون درد نکنه . خیلی ممنونم ازتون . خیلی خوب شده انشالله که تا اخرش بدون مشکل باشه 

دکتر هومن ادیبی جراحی بینی طبیعی انجام میدهع. خواهرم بینی اش رو پیش ایشون عمل کرده. دو تا مطب داره ...

خیلی تابلو یه ادم با دو تا اسم کاربری متفاوت . عزیزم بالا تبلیغ کردی بسه دیگه

عکسها همگی برای بعد عمل هست.بینیم انحراف و قوز داشته همینطور نوک بینیذهم کوچیک شده.بینی پر کاری بوده ...

اینجور که میفرمایید خیلی خوب جمع شده...واقعا اصلا معلوم نیس جراحی شده اس مبارکتون باشه خیلی طبیعیه

من عکسا پیج دکتر بنیادی رو دیدم بنظر کار تمیز بودن...واینکه بر خلاف خیلی دکترا عکس از روبرو هم گذاشته بودن واسه نمونه کاراشون...کسی از دوستان تجربه جراحی یا مشاوره با ایشونو دارن؟

من عکسا پیج دکتر بنیادی رو دیدم بنظر کار تمیز بودن...واینکه بر خلاف خیلی دکترا عکس از روبرو هم گذاشت ...

من اسم دکتر بنیادی رو تو سرچ هایی که کردم زیاد دیدم

انگار خیلی طرفدار داره