2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه عکس بینی تون رو ببینم؟ من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستی ...

من شنیدم با ماساژ بهتر میشه. ولی دکتر خیلی اعتقادی به ماساژ نداره

سلام بچه ها دكترايي كه من انتخاب كردم  بصام حسينيان نادريان ملكي هستن با توجه به اينكه بينيم ا ...

سلام اگه میخوای ایرادای بینیت برطرف بشه مشکل تنفسی نداشته باشی مطب بصام برو اما اگه میخوای بینیت خیلی کوچیک بشه بصامو بهت پیشنهاد نمیکنم اون بينيتو نسبت به صورتت کوچیک میکنه شایدم اصلا کوچیک نکنه ولی درکل منک خیلی راضیم ازش از بقیه دکترایی که گفتی اطلاعی ندارم

میشه عکس بینی تون رو ببینم؟ من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستی ...

چسب و ورم که دارم مسلما ولی چون دماغ من سوپر گوشتی بود و خیلی بزرگ، یک کم هم کوچیک ‌‌‌شده و یه قوس ظریفی هم که داره، راضیم میکنه، وگرنه در مقایسه با سایر بیمارایی که تو مطب میدیدم واسه من حجیم تر از بقیه بوده😁😁😁😁😁عکس هم ایشالا به زودی اگه تونستم میزارم ❤

سلام اگه میخوای ایرادای بینیت برطرف بشه مشکل تنفسی نداشته باشی مطب بصام برو اما اگه میخوای بینیت خیل ...

سلام شماخودتون بادکتربصام عمل کردید؟چندوقته؟بینیتون چه مدلی بودوالان چطوری شده،یکی ازدکترای لیست من بصام هست اگه ممکنه یکم اطلاعات بهم بدیدممنون میشم

سلام ....کسی در مورد دکتر یحیوی یا علامه اطلاعاتی داره....بینی من استخونیه و میخام تقریبا نیمه فانتزی در بیاد..کدوم دکتر کارش بهتره ...همین تابستون میخام عمل کنم ولی خیلی استرس دارممم

توروخدا راهنماییم کنید...بهترین دکترو معرفی کنید پولش مهم نیس ولی خدایی گند نزنه به دماغم....دکتر یحیوی بینی خواهرمو عمل کرده واسه اون گوشتی بود  خیلی خوب شده....بعد دقیقا همون روز یکی دیگه هم با اون دکتر عمل داش و اصلااااااااااااا خوب نشده.....نمیدونم حالا پیشش برم یا ن......کارش خوبه ها ولی باز میترسم گند بزنه

اصن خیلی استرسشو دارمممم

سلام ....کسی در مورد دکتر یحیوی یا علامه اطلاعاتی داره....بینی من استخونیه و میخام تقریبا نیمه فانتز ...

عزیزم با هر کی میخوای عمل کن ولی رو علامه فکر کن . کار خراب زیاد داره. الکی نرو زیر تیغ

سلام بچه

كسي از دكتر بشارتي زاده دكتر نادريان و دكتر سازگار كار خراب ديده؟بين اين دكترا مرددم.من خودم يه كار از سازگار ديدم بينيش عالي شده ولي خوب تو نت خوندم كار خراب هم داره.چون شهرستانم مطب گردي نداشتم تا حالا كلا گيج شدم.كسي اگه از نزديك كارشون رو ديده راهنماي كنه لطفا

سلام خانوما من امروز پنج روزه عمل کردم مشکلی ندارم خداروشکر

میخوام بدونم بهلومیتونم بخوابم یا گردنم کج کنم مشکلی پیش نمییاد

همم چون تنهام بایدخودم بلندشم برای کارای خونه بنظرتون اشکالی نداره

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
سلام شماخودتون بادکتربصام عمل کردید؟چندوقته؟بینیتون چه مدلی بودوالان چطوری شده،یکی ازدکترای لیست من ...

سلام بله من بادکتر بصام عمل کردم حدود3ماهه بینیم قوز افتادگی داشت پره های بینیمم بزرگ بود الان همه ی اینا برطرف شده خیلی راضیم بعد عملم ایشون کلا به بیماراشون توجه زیادی میکنن کلا عالیه بنظرم برای مشاوره پیششون برو