در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
میشه عکس بینی تون رو ببینم؟ من تو سه هفته چسب داشتم و کلی ورم.کنجکاو شدم جدا.خدارو شکر که راضی هستی ...
چسب و ورم که دارم مسلما ولی چون دماغ من سوپر گوشتی بود و خیلی بزرگ، یک کم هم کوچیک شده و یه قوس ظریفی هم که داره، راضیم میکنه، وگرنه در مقایسه با سایر بیمارایی که تو مطب میدیدم واسه من حجیم تر از بقیه بوده😁😁😁😁😁عکس هم ایشالا به زودی اگه تونستم میزارم ❤
سلام ....کسی در مورد دکتر یحیوی یا علامه اطلاعاتی داره....بینی من استخونیه و میخام تقریبا نیمه فانتزی در بیاد..کدوم دکتر کارش بهتره ...همین تابستون میخام عمل کنم ولی خیلی استرس دارممم
توروخدا راهنماییم کنید...بهترین دکترو معرفی کنید پولش مهم نیس ولی خدایی گند نزنه به دماغم....دکتر یحیوی بینی خواهرمو عمل کرده واسه اون گوشتی بود خیلی خوب شده....بعد دقیقا همون روز یکی دیگه هم با اون دکتر عمل داش و اصلااااااااااااا خوب نشده.....نمیدونم حالا پیشش برم یا ن......کارش خوبه ها ولی باز میترسم گند بزنه
كسي از دكتر بشارتي زاده دكتر نادريان و دكتر سازگار كار خراب ديده؟بين اين دكترا مرددم.من خودم يه كار از سازگار ديدم بينيش عالي شده ولي خوب تو نت خوندم كار خراب هم داره.چون شهرستانم مطب گردي نداشتم تا حالا كلا گيج شدم.كسي اگه از نزديك كارشون رو ديده راهنماي كنه لطفا
سلام . کدوم دکترو برای عمل بینی من که گوشتیه پیشنهاد میدین ؟ این سه نفر کارشون خوبه ؟ نادریان سجادیان کلانتر هرمزی ؟ بهتر از اینا هست .. ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام شماخودتون بادکتربصام عمل کردید؟چندوقته؟بینیتون چه مدلی بودوالان چطوری شده،یکی ازدکترای لیست من ...
سلام بله من بادکتر بصام عمل کردم حدود3ماهه بینیم قوز افتادگی داشت پره های بینیمم بزرگ بود الان همه ی اینا برطرف شده خیلی راضیم بعد عملم ایشون کلا به بیماراشون توجه زیادی میکنن کلا عالیه بنظرم برای مشاوره پیششون برو