2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست

نمونه کارای دکترخشایار احمدی که تو اینستا گذاشته شده البته ایشون نذاشتنمیتونین برین ببینین

جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این دکتره افتضاحه تورو خدا نرین پیشش کلی باید پول بدی بعد بینی رو داغون میکنه من سال 93 پیشش عم ...

وای چرا اینجوری کرده بینیتو خیر نبینه منو بگو اون دو س تا مدلو دیدم گفتم لابد خوبه دیگه 

همچین درو دکور راه انداخته مطبش انگار میری آتلیه قیمتشم ک زیاده

اخه من دنبال دکتر فانتزی کارم نمیدونم پس دیگه کجا برم😟😟😟😟

وای چرا اینجوری کرده بینیتو خیر نبینه منو بگو اون دو س تا مدلو دیدم گفتم لابد خوبه دیگه  همچین ...

به كاراي علي عباسي تواينستانگاكردي من خودم خوشم ميادازكارش ولي خبرندارم خراب كاري داره يانه

بهارجون دکتر چی شد پیدا کردی یا ن هنوز ؟

عزیزم فکر کنم پیش دکتر عباسی برم باز بهتر بود ب نسبت بقیه 

تو اینستا دیدم چندتایی از خشایار احمدی ناراضی بودن گفتن دکتر عباسیم کارش خب نیس برو پیش همایون الهی 

ولی من نمونه های مطب عباسیو دوس داشتم 

بعدم اونروزی ک مطب الهی رفتم ی خانمی اومد ک بینیش چال شده بود 

در کل ب این نتیجه رسیدم همه ناراضی دارن این عملم شانسیه انگار بعدم ب پوست خودتم ربط داره 

دیگه نمیدونم والا

کسی از دوستان با دکتر نجفی عمل کرده ؟

دکتر محمدرضا نجفی دوتا نمونه ازش دیدم یکی اون پسری ک تو پستای اخر پیج اینستاش گذاشته خیلی بینیش باریکو شیک شده

اصلا اینجوری نیس چون آشنای ماس چهار پنج ماهی هست عمل کرده اون عکسم خودش فرستاده فتوشاپ خیلی ورم داره هنوز بینیش خودشم راضی نیس

ی نمونه ام تو باشگاه دیدم ک با چسب بود پنج ماهی بود عمل کرده ولی خب با چسب بود خودش ک راضی بود به منم گفت برو پیش حق پناه فانتزی عمل میکنه ک من نرفتم

مطب نجفیم نرفتم ولی عکسای پیجش خوبه اگه مثل این پسره فتوشاپ نباشه بقیشون🤔🤔