2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پيش دكتر فتحي بيمارستان رازي عمل ميكنم يه دختر رو عمل كرده بود خودم همون روز قبلشو ديده بودم بعد كه از اتاق عمل اومد بلافاصله ديدم خيلي عالي شده بود هزينه هم ٣ونيم چون همه چي شانسيه چ ١٢ميليون بدّي چه ٤ميليون چه ٦ميليون بايد ببيني شانست چجوريه وريسك كنيم ديگه مجبوريم 😂😂😂😂😂

سلام دوستای خوبم من میخوام از شهرستان واس عمل بیام تهران بنظرتون از بین ابیانه و سجادیان کدوم یکی به ...

هر دوتاشون دکترایی هستن ک طبیعی عمل میکنن و ریسکشون کمه رنج قیمتشون هم تقریبا یکیه 

دیگه باید خودت ببینی کارای کدوم دکتر به سلیقه ات نزدیک تره پیش هر دوشون هم مشاوره برو 

مثلا من یادمه اون زمان که میخواستم عمل کنم مطب دکتر ابیانه هم رفتم از کاراش هم خوشم اومد منتها کاری که برای بینی من میخواست کنه راضیم نکرد گفت پره هاتو برش نمیدم و پهنای استخون بینیتو کم نمیکنم

من پیش دکتر شاهین روشن میلانی عمل کردم البته سال ۱۳۸۹ و کاملا از کارش راضی هستم...چون تخصص گوش و حلق ...

سلام شیما جان

منم دارم روی دکتر میلانی تحقیق میکنم میتونم بپرسم شما بینوتون استخوانی بود؟ منم بینیم استخوانیه ولی من نمونه کار ازش ندیدم کسی به من معرفی کرده 

شما بغیر از خودتون تو اطرافیانتون کار ازش دیده بودید؟

میتونم خواهش کنم عکس بینیتون قبل و بعد از عمل ببینم؟

ممنونتون میشم اگه راهنماییم کنید