در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
پس چرا اينقدر سوت و كوره؟كاش تايپك مثل قبل رونق پيدا كنه بتونيم به همديگه كمك كنيم
فکر کنم همه جراحی کردن خیالشون راحت شده رفتن فقط موندیم ما چند نفر . منم قصدم جراحی توی پاییزه ولی هنوز دکتر خوبی پیدا نکردم . مد نظرم دکتر حمیدرضا نوری و دکتر جاویدان هستن مشاوره هم هنوز نرفتم. سلامت تنفسم برام مهمه و زیبایی و هزینه . چندتا دکتر معروف شدن مثل سامی و نادریان و سجادیان و ابیانه و محبی و ... که من خودم یا نمونه کاراشونو تو فامیل دیدم یا تو اینستا و سایتشون که مطابق سلیقه من نبود . هر چی هم آدم بیشتر میچرخه استرسش بیشتر میشه فکر کنم اخرش باید یکیو انتخاب کنیم و بهش اعتماد کنیم و با انرژی مثبت بریم زیر تیغ جراحی . اینجوری که من دیدم همه هم کار خوب دارن هم کار بد .
سلام دوستان من تازه عضو شدم میخوام بینیمو عمل کنم اصلا هم اهل ریسک نیستم میگن برم پیش زینلی کسی هست بینیشو عمل کرده باشه زینلی کارش خوبه؟قیمتشم شنیدم خیلی بالا درسته؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم میخوام بینیمو عمل کنم اصلا هم اهل ریسک نیستم میگن برم پیش زینلی کسی هست ...
عزیزم من چند وقته با یه خانم آشنا شدم گفت ۲ سال پیش ۲۰ تومن دادم با زینلی عمل کردم ولی من خوشم نیومد یعنی ۲۰ میلیون نمی ارزید و بی ایراد نبود .دکتر گرون دلیل بر عالی بودن نیست.البته منم از ایشون تعریف شنیده بودم.
بچه ها من خودم اهوازم در حال حاضر نمیتونم برم مطب گردی ولی شما اگه تهرانید بسم الله رو بگید و برید ا ...
دوست عزیزهیچ کس به جای شما نمی تونه تصمیم بگیره که همه ی دکترا رو نمی شه رفت ودید چند تا رو کاندید کنید از روی عکسای سایت واینستا و نظرات بیمارا بعد پیگیر باشید و مطابق سلیقه اتون انتخاب کنید.
آمین جان میشه دوباره بپرسم چرا دوستتون از دکتر حسین نژاد راضی نبود؟
راستش من ایشون رو از نزدیک ندیدم ولی یکی از دوستانم که اتفاقا طراح پرتره هستن ایشون رو دیدن پرسیدم چطور بود گفت نه خوب نشده با اینکه این دوستم خودش فوق العاده زیبا بود.گفت یه حالتی انگار پایین بینی ش ب سمت لب کشیده می شد با خودش تلفنی حرف زدم همونطور که گفتم راضی به نظر نمی رسید به من گفت عمل نکن چرا می خوای عمل کنی تو که دیگه ازدواج کردی واینا مستقیم نگفت .البته این موضوع مالِ سالِ ۸۹ هست.این خانم هم هم دانشگاهی من بودن و از سال ۷۹ یادمه دنبال دکتر بودن.