2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094603 بازدید | 66696 پست
اگه خودتون احتمال سرما خوردگی و میدین که دیگه مشخصه عمل و کی بندازین بهتره.من آلرژی فصلی دارم خرداد ...

اخه میخوام تاقبل ازعید همه کارام تموم شده باشه گفتم شاید مشکلی نباشه یاراهکاری بلدباشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشارتی زاده شاگرد امیری زاد بوده دکتر بدی نیست اما یه کم اخلاقش خاصه کلا اکثر دکترا بینی رو همونجو ...

خیلی ممنون از راهنماییتون

میشه لطفا راجع به دکتر حسین نژاد، نادریان و یزدانفر هم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید

دووووووستان لطفا راهنمايي كنيد .من واقعا نميدونم پيش چه دكتري برم ومشكل پليپم دارم پيش فريد عطار رفت ...

عزیزم من میخوام کرج عمل کنم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی, ولی خودم کرجی نیستم, شما اطلاعاتی راجع به این دکتر داری؟ تا حالاشنیدی ک ناراضی داشته باشه؟

پس چرا اينقدر سوت و كوره؟كاش تايپك مثل قبل رونق پيدا كنه بتونيم به همديگه كمك كنيم

فکر کنم همه جراحی کردن خیالشون راحت شده رفتن فقط موندیم ما چند نفر . منم قصدم جراحی توی پاییزه ولی هنوز دکتر خوبی پیدا نکردم . مد نظرم دکتر حمیدرضا نوری و دکتر جاویدان هستن مشاوره هم هنوز نرفتم. سلامت تنفسم برام مهمه و زیبایی و هزینه . چندتا دکتر معروف شدن مثل سامی و نادریان و سجادیان و ابیانه و محبی و ... که من خودم یا نمونه کاراشونو تو فامیل دیدم یا تو اینستا و سایتشون که مطابق سلیقه من نبود . هر چی هم آدم بیشتر میچرخه استرسش بیشتر میشه فکر کنم اخرش باید یکیو انتخاب کنیم و بهش اعتماد کنیم و با انرژی مثبت بریم زیر تیغ جراحی . اینجوری که من دیدم همه هم کار خوب دارن هم کار بد . 

سلام دوستان من تازه عضو شدم میخوام بینیمو عمل کنم اصلا هم اهل ریسک نیستم میگن برم پیش زینلی کسی هست بینیشو عمل کرده باشه زینلی کارش خوبه؟قیمتشم شنیدم خیلی بالا درسته؟

سلام دوستان من تازه عضو شدم میخوام بینیمو عمل کنم اصلا هم اهل ریسک نیستم میگن برم پیش زینلی کسی هست ...

عزیزم من چند وقته با یه خانم آشنا شدم گفت ۲ سال پیش ۲۰ تومن دادم با زینلی عمل کردم ولی من خوشم نیومد یعنی ۲۰ میلیون نمی ارزید و بی ایراد نبود .دکتر گرون دلیل بر عالی بودن نیست.البته منم از ایشون تعریف شنیده بودم.

بچه ها من خودم اهوازم در حال حاضر نمیتونم برم مطب گردی ولی شما اگه تهرانید بسم الله رو بگید و برید ا ...

دوست عزیزهیچ کس به جای شما نمی تونه تصمیم بگیره که همه ی دکترا رو نمی شه رفت ودید چند تا رو کاندید کنید از روی عکسای سایت واینستا و نظرات بیمارا بعد پیگیر باشید و مطابق سلیقه اتون انتخاب کنید.

آمین جان میشه دوباره بپرسم چرا دوستتون از دکتر حسین نژاد راضی نبود؟

راستش من ایشون رو از نزدیک ندیدم ولی یکی از دوستانم که اتفاقا طراح پرتره هستن ایشون رو دیدن پرسیدم چطور بود گفت نه خوب نشده با اینکه این دوستم خودش فوق العاده زیبا بود.گفت یه حالتی انگار پایین بینی ش ب سمت لب کشیده می شد با خودش تلفنی حرف زدم همونطور که گفتم راضی به نظر نمی رسید به من گفت عمل نکن چرا می خوای عمل کنی تو که دیگه ازدواج کردی واینا مستقیم نگفت .البته این موضوع مالِ سالِ ۸۹ هست.این خانم هم هم دانشگاهی من بودن و از سال ۷۹ یادمه دنبال دکتر بودن.