2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094947 بازدید | 66696 پست

من یه بار دیگه سوالمو بپرسم شاید کسی بدونه.   

کسی میدونه دکتر محرابی کارش چطوره؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نشنیدم اسمشونو

توو جراحی بینی 2 یه چیزایی گفته شد درمورد دکتر محرابی  ولی میخوام خودم چندتا سوال بپرسم از کسایی که میشناسن برا همین دو بار پرسیدم.

مرسی عزیز دلم که جواب دادی

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

سلا دخترا.من انروز۶صبح رفتم کلینیک ۸عملم شروع شد ساعت ده وربع گیج و منگ اومدم بخش ساعت ۲هم رسیدم خونه کمی درد داشتم با یه شیاف حل شد فردا تامپونا رو درمیاره شنبه هم گچو زیر چشامم سیاااااااه

به سلامتی کبود شده زیر چشمات کمپرس سرد نکردی؟

چرا والا از همون کلینیک ولی بازم کبوده و چشامم بادومی شده با ایناش اصلا مشکل ندارم ورم و کبودی موقتیه همش نگران شکل و فرم بینیمم امیدوارم کج و تابه تا نشده باشه دکترمم ندیدم ازش بپرسم پره هارو باز کرده با نه نگرانیام فعلا ایناست😉😉😉

چرا والا از همون کلینیک ولی بازم کبوده و چشامم بادومی شده با ایناش اصلا مشکل ندارم ورم و کبودی موقتی ...

باند زیر بینی رو عوض نکردن براتون بیمارستان پرستار بهتون میگفت پره ها باز شده یا نه؟مال من که خیلی عوض کرد بنده خدا.دیگه روم نمیشد بگم هی بیاد.تا منو میدید تو سالن میگفت الان میام.  

باند زیر بینی رو عوض نکردن براتون بیمارستان پرستار بهتون میگفت پره ها باز شده یا نه؟مال من که خیلی ع ...

چرا یکی دو بار عوض کرد تو خونه ولی خودم عوض میکنم فکر نمیکردم پرستارا بدونن پره ها رو باز کرده یا نه برا همین ازشون نپرسیدم ولی امروز از دکتر میپرسم من بینیم دردم میکنه البته شدید نیست فعلا تو مرحله ی عجب کاری کردمم

چرا یکی دو بار عوض کرد تو خونه ولی خودم عوض میکنم فکر نمیکردم پرستارا بدونن پره ها رو باز کرده یا نه ...

خخخخخ اشکال نداره فکر کنم همه تو یه لحظاتی همین حس رو دارن من تو خونه ام اون گاز زیر بینی رو عوض کردم چون بخیه می خوره خودتم بببینی می فهمی .فعلا فقط استراحت و بگو به به چه دماغی بشه😁😁😁😁😁

بچه ها عمل بینی واقعا سخته؟ من نوبتم ۲۰ روز دیگه هست همه ی کارامم کردم ولی خیلی نگرانم, روزی ۱۰دفعه ...

منم دقیقا مثل تو بودم حتی شب عمل میخواستم کنسلش کنم سختیش کلافگیشه فقط و مراقبتای بعدش که حوصله میخواد

بچه ها عمل بینی واقعا سخته؟ من نوبتم ۲۰ روز دیگه هست همه ی کارامم کردم ولی خیلی نگرانم, روزی ۱۰دفعه ...

البته کسایی که روزای بیشتری از عملشون میگذره بهتر میتونن راهنماییت کنن من تازه دوروزه عملیدم😁😁😊😊😊