2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095146 بازدید | 66696 پست
آمین جان.. خیلی ممنونم که اومدی و نظرتو نوشتی   درخصوص جوش صورت بعد ازز جراحی چیزی یادتون میاد ...

دقیقا به تایید حرف آمین...حتما دکتر پوست قبل از عمل برین چون خود نشستن صورت و چرب شدنش باعث بسته شدن منافذ پوست و مستعد شدن پوست برای جوش میشه.

مارک کرم و ژل شستشوی صورت و ضد جوش هم زیاده از قیمت 10 تومن هست تا 200 تومن که هر کدوم یک کاربردی داره و متناسب با بودجتون تهیه کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین ...

سلام.امین جان یعنی اول صورتتو با ژل لامنین پاک میکردی بعد کلیندا مایسین میزدی؟

دماغت بعد عمل عالی شده فکر کنم کلی قیافتو تغییر داده مبااااررررکه عزیزم

بله خیلی تاثیر مثبت داشته ولی جالبه بدونید کسایی که نمی دونستن من عمل کردم فقط متوجه می شدن که عوض شدم بعضیا متوجه جراحیِ بینی نمی شدن یکی فکر کرده بود لب و گونه ام رو کاری کردم😎😎😎😎😎

البته اینم بگم اینایی که دکتر به من داده به خاطر پوست چرب و مستعد جوش خودمه ها اگر بیس پوستتون خشک هست ممکنه بهتون سازگار نباشه من خواستم تجربه ی خودمو بگم شاید به دردتون بخوره

فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین ...

امین جان این لامنین که میگی به شکل تیوپیه یا پمپیه واینکه بعد مالیدن روی پوست با آب میشوری صورتتو یا فقط صورتتو با پنبه و لامنین ماک میکنی و روی پوست میمونه؟آخه منم اینو خریده بودم ولی تو جعبش راهنمای استفاده نداره پمپیه مال من دنبال یکی میگشتم استفاده کرده باشه

امین جان این لامنین که میگی به شکل تیوپیه یا پمپیه واینکه بعد مالیدن روی پوست با آب میشوری صورتتو یا ...

عزیزم پمپیِ صورتتو آب می زنی بعد از ژل کف دستت می زنی بهم بمال تا کف کنه خیلی هم کف نمی کنه بعد بمال به صورت خیس و آخرش بشور صورتتو بهترِ دور چشمات نزنی چون لایه بردار داره

دوباره سلااااام

خانما دکتر عراقی رو کسی میشناسه؟ آمل هستن. 

کسی کاراشو دیده؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

اگه کسی چیزی میدونه درمورد 

دکتر عراقی

دکتر خطیبی

دکترموسوی

و دکتر محرابی 

لطفا راهنماییم کنه و اطلاعاتشو دراختیارم بذاره.

ممنون میشم ازتون.

همشون شمال هستن.سه تای اول آمل و دکتر محرابی ساری

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

سلام بچه ها من اتل و بخیه رو باز کردم

فکر می کردم نوک دماغم گرد و قلمبه شده اما نوک تیز از آب دراومده

قوس هم داره

شبیه سنجاب شدم   

خدا رو شکر فعلا راضیم مشکل خاصی نداره

شما رو جای بخیه چی زدین؟ 

ازش پرسیدم گفت یک ماه بعد شروع کنم به زدن پمادی که معرفی کرد

الان اومدم خونه دیدم جای بخیه هام قرمزه و پوستش رفته

چیزی لازم نیس بزنم؟ آ د یا چیز دیگه؟ بذارم به حال خودش