در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مری جان بینی من استخوانی بود با یه قوز بزرگ که دلیل اصلی عملم بود. بینیم خیلی بزرگ نبود البته خیلیم کوچیک نبود ولی نامتقارن بود سمت چپم بزرگتر بود.واسه عکس قبل عمل هم باید بگردم الان مسافرتم ولی بعدا می گذارم.
دوستان شما میددونین دکتر ابیانه هزینه عملش چقد میشه؟و اینکه توو شمال مثلا آمل و ساری دکتر خوب سراغ دارین؟ ازدکتر موسوی چیزی شنیدین؟
میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
فاطمه جان من قبل از عملم دکتر پوست رفتم چون شنیده بودم اکثرا مشکل جوش پیدا می کنن به من کلیندامایسین یک درصد داد که شب وصبح بعد از شستن صورت با ژل شستشوی لامنین به صورتم می زدم که استفاده از هر دوشون چربی پوست من کنترل کرد و پوستم بعد از عمل از قبلش بهتر شد
مرسی عزیزم.بنظرت من که شمال هستم بیام تهران برای عمل یا همینجا یه دکتر خوب پدا کنم؟دکتر خوب توو شمال نمیشناسی؟
میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
من مشکل پلیپ دارم. بینیم یه انحراف جزیی داره ولی گوشتی نیست.غضروفیه. میخوام هم مشکل تنفسیم حل بشه هم زیباییش رام مهمه. میترسم عمل کنم خراب بشه صورتم.خیلی استرس دارم
راجع به خود عمل به نظر من کسی که بینیش مشکل واضح داره عمل کنه بعدا صددرصد راضیه واسه چیزای جزئی زیر تیغ نرید.راجع به دکتر خودم من مدل کاراشو پسندیدم و دل رو به دریا زدم قبل از عمل اصلا ازش ناراضی ندیده بودم ولی بعد از عمل ناراضی کم ندیدم یکی از دوستای خودم متاسفانه از لحاظ تنفس مشکل پیدا کرده البته کلا دکتر خوبیه خرابکار نیست و من به جز اون موردی گفتم شخصا مشکل تنفسی ندیدم تو کاراش .خلاصه می خوام بگم که جراحی ریسک خودشو داره دکتری هم که همه ازش راضی باشن وجود نداره باید گشت دکتر کم ریسک پیدا کرد.امیدوارم همتون سلامت و موفق باشید
راجع به خود عمل به نظر من کسی که بینیش مشکل واضح داره عمل کنه بعدا صددرصد راضیه واسه چیزای جزئی زیر ...
ممنونم آمین عزیز
من مشکل پلیپ دارم. بینیم یه انحراف جزیی داره ولی گوشتی نیست.غضروفیه. میخوام هم مشکل تنفسیم حل بشه هم ...
اگر با ظاهرت مشکل نداری خوب دستش نزن البته وقتی کسی ازم می پرسه و من اینو می گم مامانم می گه خودت خوشگل شدی بقیه رو منصرف می کنی.راستش منم خیلی وسواس داشتم الان همش با خودم می گم کاش ۱۰سال پیش عمل می کردم ولی بینی مرکز صورته تودیده نمی دونم اگر خوب نمی شد چی کار می کردم کار پر استرسی هست