2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095122 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مری جان من در مورد دکتر با فاطمه کاملا هم عقیده هستم من پره های بینیم از زیر باز شده یعنی در راستای کلوملا هر دو پره از زیر برش خورده ولی ابیانه ندیدم از بغل برش بزنه پره رو فقط زیر پره ها و خیلی کم من خودم متقارن و خوبم ولی توی دوستام که با ابیانه عمل کردن بالا وپایینی هم دیدم .کلا نمی شه گفت فلان دکتر کارش بی نقصِ و ناراضی نداره

بازم تحقیق کن،نمونه ی جدید کارش رو ببنید،من نمیشناسمشون که نظری بدم در موردشون.بهتر بود اگه میخواستی ...

اره باید بیشتر بررسی کنم قبل از شروع مدارس تصمیم به عمل دارم ولی تابستونم دخترم کلاس میره باز 

مری جان من در مورد دکتر با فاطمه کاملا هم عقیده هستم من پره های بینیم از زیر باز شده یعنی در راستای ...

سلام آمين جان

جاى بخيه چى؟

براى خودت يا دوستات مونده

ممكنه عكس قبل و بعدت رو بذارى

ممنون عزيزم

من فردا میشه یه هفته که عمل کردم اما هنوز گاهی ترشحاتم خونیه

جلوی خودمم نمی تونم بگیرم واسه فین کردن...فین نمی کنم در واقع، محکم فوت می کنم

بعد اصلا نه گرسنه م می شه نه تشنه. هیچ کدوم از این چیزا رو تقریبا نخوردم . با اینکه می گن مایعات زیاد بخورین اصلا نمی تونم. فقط با قرصام یه کم آب می خورم

سلام مری جان جای بخیه اصلا نمی مونه تو همه ی اونایی که دیدم کلا تمیز بخیه می زنه.عکس قبلا گذاشتم آخه الان بگذارم نمی شه برش داشت ولی اگر عکس قابل گذاشتن تو سایت پیدا کردم چشم