2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094896 بازدید | 66696 پست

من جای بخیه فقط بین دو تا سوراخ بینیم دارم یعنی پره هام رو دست نزده؟ در صورتی که پره های بینیم کشیده و بزرگ بود ازش خواسته بودم یه کم کوچیکشون کنم. می تونسته بدون برش پره کوچیکشون کنه؟ 

هنوز گچ رو برنداشتم اما حس زشتی می کنم نمی گم مشکل از عمل بوده حس می کنم کلا این بینی به فرم صورتم نمیاد و مشکل از کل صورتمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.من شش ماهه عمل کردم.بینیم گوشتی بود و جمع و جور شده ولی خودم دوست تدارم همه میگن طبیعیه یعنی دکترم دقیقا چیزهایی که گفته بود همون شد یعنی میگفت دیگه کاری نمیشه کرد.من رشتم اینجا بازم پیش دکترهای دیگه ویزیت رفته بودم همینو گفتن.حالا میخوام ببینم اطلاعات شما چقده ئاقعا دیگه نمیشد کاری کنه؟مشکل من اینه که میگن پوست بینیت خیلی ضخیمه راستم میگن وگرنه فرمش خوبه.برشم از تیغه وسط خورده و سوراخهای بینیم با اینکه کوچیکن ولی توپولی و گوشتین که گفت نمیشه کاریش کرد شما تجربه ای دارین بگین میخوام ترمیم کنم اگه بشه.خیلی هم دلم میخواست بینیم پایینتر بره کوتاهتر بشه ولی میگه نمیشه.میگم شاید وارد نیست خودمم که سردرنمیارم.دکترمم تهرانیه ک کارش خ خوبه تو رشت

سلام.من شش ماهه عمل کردم.بینیم گوشتی بود و جمع و جور شده ولی خودم دوست تدارم همه میگن طبیعیه یعنی دک ...

عزیزم میشه عکس بذاری آخه بینی منم گوشتیه خیال عمل دارم خیلی نگرانم بد بشه اگه عکس بذاری خیلی ممنوووون میشم

پوستم هم زرد شده که دکتر گفت به خاطر موادیه که زیر چسب زدن و به مرور زمان پاک میشه.

سلام فاطمه جان

مبارك باشه

دو تا سوال

اول اينكه دكترت كى بود؟

و دوم اينكه پره هاى بينيت رو باز كرده يا نه؟

بچه ها یعنی کسی با دکتر راستکاری عمل نکرده یا اطلاعاتی نداره ازش؟؟؟؟؟

سلام عزيزم

من مطب دكتر فتح سامى بودم

دونفر ديدم كه پيش راستكارى عمل كرده بودن

ولى خوب نشده بود و براى ترميم اومده بودن پيش دكتر فتح سامى

ميگفتن خرابكارى زياد داره