2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094879 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینک جراحی اگه خرابه اونو ولش کنید ۰۹۱۹۵۳۳۶۰۰۵ پیام بدین ت ل گرام

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من اگه این قوز ریزه بینیم بره و پهنای بینیم یعنی روبروم کوچیک تر بشه از بینیم خیلی راضی ترم بچه ها واقعا این دو تا رو اعصابمن دلم میخواست بینیم قوسش قشنگ تر بود اما حیف من قوس یک ماهگیمو بیشتر دوست داشتم ولی همین که تنفسم اکی هست و از اولم نفس میکشیدم و صدام تو دماغی نشد یاتغییر نکرد ممنون دکترم خداییش من حتی گلو دردم نداشتم بعد از عملم یا کبودی فوق العاده کم اصلا مشخص نبود اونم از روز چهارم فقط ولی استرس بعد عمل و صبرش واقعا صبر عیوب میخواد که من ندارم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من با قارونی عمل کردم من پنجاه درصد رضایت دارم پنحاه درصدم برمیگرده به قوسی که میخواستم و نداده به ظرافتی که میخواستم و نداده از روبرو و قوزع ریز دراوردم رو بینیم که نیم رخم و بد کرده

من با قارونی عمل کردم من پنجاه درصد رضایت دارم پنحاه درصدم برمیگرده به قوسی که میخواستم و نداده به ظ ...

مرسی از جوابت منم برا عمل تردید دارم میترسم خوب از آب درنیاد بینیم گوشتیه میشه عکس بینیتو قبل و بعد عمل بذاری

من با قارونی عمل کردم من پنجاه درصد رضایت دارم پنحاه درصدم برمیگرده به قوسی که میخواستم و نداده به ظ ...

مرسی از جوابت منم برا عمل تردید دارم میترسم خوب از آب درنیاد بینیم گوشتیه میشه عکس بینیتو قبل و بعد عمل بذاری

من راستش عمسامو تو نی نی سایت نمیزارم واقعا این سایت مزخرف شده حتی من نمیتونم پیامای قبلی که دادم رو پاک کنم عکس که هیچی بماند واقعا متاسفم برای این سایت

فیلی جون عزیزم شما بودی ک تاریخ پری با تاریخ عمل یکی شده بود؟ من الان دقیقا همین مشکلو دارم, میشه بگ ...

سلام عزیزم اره من بودم

کار خاصی نکردم. دارویی چیزی نخوردم. تو بیمارستانم وقتی گفتن کل لباساتو دربیار و گان بپوش گفتم بذار لباس زیر تنم باشه ممکنه پریود شم اما نذاشت و گفت مشکلی نیس

و شانس اوردم پریودم عقب افتاد و بعد از اینکه مش ررو دراوردن پریود شدم که راحت تره

قرص اهنم گرفتم که هر روز بخورم