2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095136 بازدید | 66696 پست

سلام بچه ها خوبین

اوووووووووووف این ورژن و عوض که کردن دیگه بچه ها کم میان اصلا باید بگم دیگه نمیان درهرصورت من فردا عمل دارم بچه ها اگه بلدین ایت الکرسی بخونین برام اگرم بلد نیستین 5تصلوات برام بفرستین بینیم اکی شه و خوشگل دوست جونا

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من بعد ماههااا اومدم نی نی سایت تا کمک بخوام میشه بهترین جراح بینی مشهد رو بهم معرفی کنید

بجز اینا

نعیمی

پورصادق

بخشایی

افشار

کشاورزمنش

خدیوی

جز اینا دیگه کی معروفه؟

راستی نظرتون راجب میمنه و خدیوی چیه؟ بینیم استخونیه و نمیخوام فوقه طبیعی درار دوس دارم یکممم فانتزی باشه کیو معرفی میکنید؟ مشکل تنفس و صدا نداشته باشه چون اولویت داره به همه چی.. هزینشم از 7 بالاتر نشه مرسییی

سلام بچه ها

من هفته پیش رفتم مطب دکتر بنیادی ، والا دارم به این نتیجه میرسم دکترایی که زیاد اسم در کردن والا فقط جهت تبلیغاته

من رفتم مطبشون و حدود دو ساعتی نشستم ، یعنیدریغ از یه کار خوب ، یعنی من از دختره میپرسیدم راضی هستی ، میگفت : به نظرت این بینی خوبه که من راضی باشم

یعنی من 4 تا بینی دیدم هیچکدوم اصلا خوب نبودن فقط یکی بود اونم دو ماه از عملش میگذشت و فعلا ورم داشت که میگفت راضیه

ولی اون 4 تایه دیگه چندین ماه از عملشون گذشته بود ، و وقتی ورمش رفته بود نوک بینیشون قلمبه شده بود واسه یکیشون بینیش کشیده بود وا سه یکی دیگهشونم یه سوراخ بینیش کج بود و

اصلا جالب نبود در کل (راستی ویزیتش رایگانه ولی خیلی دیر وقت ویزیت میدن)

والا یا شانس من بود تو دو ساعت اینارو دیدم ، اخه پس چرا اینقدر تعریف میکننن . والا آدم میمونه چیکار کنه

از طرفی بعدش رفتم پیش دکتر نجات پور ، اصلا قرار نبود ویزیت بشم ، چون به اندازه کافی ویزیت شدم پیشه دکترای مختلف ، وقتی نشسته بدم کاراشونو ببینم دیدم همه مدلا تقریبا خوبن و تر و تمیزه و تصمیم گرفتم .ویزیت بشم ، این دکترم مثه دکترایه قبلی که ویزیت شدم کلا زد بینی منو ترکوند که چقدر پرکاره و .... در کل بینیهاش بد نبود . قراره حالا برم دوباره مطبش نمونه کاراشو ببینم

بچه ها شما نظرتون در مورد نجات پور چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عسل جان من الان س ماهو ده روزه عمل کردم ولی روزی ک گچو باز کرد زد ت ذوقم لونقد بزرگ و قلمبه و دراز ب ...

مرسی عزیزم از حرفاااات...حق با شماست یکم بهتر شده ولی همچنان ورم ی سمت بیشتره ک باعث میشه نامتقارن بنظر بیاد، و جلوشم انگار خیلی پهنه ندوس :(

بدتر از همه عروسی دعوتم، با این قیافه چجوری برم  الان ۱۸ روز شده، وای چ زود گذشت!:|

درود برهمه دوستان جدیدم. من وخواهرم  تصمیم گرفتیم بینیمون رو جراحی کنیم. دیروز توسط دکتر سامی ویزیت شدیم. بینی من پوستش نازکتر ازخواهرمه.کمی انحراف داره. ونوکش هم کمی گوشتیه. مال خواهرم طبق گفته دکتر سامی ضخیمتر وگوشتی تر ازمن هست. به من گفتن اگر نمره ی بینیت الان 10 باشه بعد جراحی 17-18 میشه. به خواهرم گفت اگرالان بینیت 10 باشه بعدعمل 15 میشه...حالا دلم میخواد پیش یه دکتر خوب دیگه هم برم. بااین ویژگیهای بینیم که نام بردم ممنون میشم از همه ی دوستان اگر طبق تجربیاتشون جراح مناسب بینیم بهم معرفی کنن.  ضمنا من نمیخوام چهره م مصنوعی بشه یعنی با سربالا و زیادفانتزی موافق نیستم.طبیعی یا نهایتا نیمه فانتزی میخوام درآره. پیشاپیش از نظراتتون سپاسگزارم