2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095160 بازدید | 66696 پست

خدارو شکر تمام ورم و کبودی توی سه روز اول از بین رفت الان ظاهری کاملا طبیعی ولی کوچک شده با یه قوس خیلی ملایم البته دکترم میگفت باز هم تا دو ماه یه کوچولو ورم داره بعد از دوماه شکل اصلیش رو میده البته اینم بگم که من اصلا بینی فانتزی نمیخواستم ویه ظاهر کاملا طبیعی دوست داشتم که تا به حال خداروشکر میسر شده

گر نگهدار من انست که من میدانم ...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نظرتون در مورد دكتر شهرام رحيميان چي هستش ؟؟به نظرتون خوبه ؟؟اصلا تا حالا اسمش رو شنيديد ؟برام مهمه كه جوابم رو بديد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻شنبه وقت ويزيت گرفتم.اگر كه به درد نميخوره بهم بگيد ،الكي وقتم رو تلف نكنم 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بچه ها من روزي صد بار تصميم ميگيرم كه عمل كنم و بعدش روزي هزار بار منصرف ميشم !!خسته شدم از اين بلاتكليفي !!اصلا معلوم نيست ميخوام چي كار كنم !!خسته شدم از اين همه استرس !!!واقعا خيلي داره بهم فشار مياره !!ميشه يه چيزي بهم بگيد كه اروم بشم !؟واقعا خيلي بهم ريخته هستم😭😭

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

اقیانوس شیشه ای 

من از صد نفر پرسیدم درمورد عمل بینی 

همه همه همه میگن اصلا درد نداره 

فقط یه هفته صبر و حوصله میخواد تا این کبودی و گچ و ... برداشته بشه 

من ترسو ترین ادمارو دیدم عمل کردن گفتن خیلی راحت بود 

دوسته خودمه من اینقدر ترسوهه اصن یه وضعی ، بینیشو عمل کرد میگفت خیلی راحت بود . 

من تو انتخاب دکتر موندم وگرنه صدبار عمل کرده بودم 

بچه ها من روزي صد بار تصميم ميگيرم كه عمل كنم و بعدش روزي هزار بار منصرف ميشم !!خسته شدم از اين بلاتكليفي !!اصلا معلوم نيست ميخوام چي كار كنم !!خسته شدم از اين همه استرس !!!واقعا خيلي داره بهم فشار مياره !!ميشه يه چيزي بهم بگيد كه اروم بشم !؟واقعا خيلي بهم ريخته هستم😭😭

بنظر منم یه مقدار استرس و ترس طبیعی هست ولی این مهم نیست.منم با نظر عسل موافقم.خودمم اگه یه دکتر درجه 1 پیدا کنم همین امروز عمل میکنم.ضمن اینکه شنیدید میگن بکش ولی خوشگلم کن  

من پیش دکتر مجلسی عمل کردم چون معروف بود اما اصلا راضی نبودم چون کارش خیلی بعد تا اینکه ترمیمی بینی دوستم دکتر گلی جراح بینی رو معرفی کرد کارش عالی خیلی عالی ترمیمی بینی رو برای من انجام داد 

شماره نوبت دهیش اینه  09196939100 

حتما برید سایتش نمونه کار ببینید بعد برید عمل کنید

سلام عسل جان،مبارک باشه.اگر حالت خوب بود،اسم دکترت و نوع بینیت رو بگو.امیدوارم زود زود خوب بشی.

مرسی عزیزم، خیلی نگران شکلشم، اللنک ملوم نیس..

دکتر خداکرمی، استخون غضروفی بودم