2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095157 بازدید | 66696 پست
لیرا: من این عمل رو تا به حال نشنیدم و اطلاع دقیقی ازش ندارم حقیقتا اما یه اصطلاحی هست که اصولا در اثر خطای پزشکی رخ میده و اونم میگن طرف پشت لبش بلند شده. مثلا خانم شراره رخام رو نگاه کنید حین صحبت کردن لب بالاشون تکون نمیخوره و یه جورایی بی حس هستش. و کلا این اتفاق بین افرادی که عمل کردن یه مدت خیلی شایع بود ولی رفته رفته کمتر شد. امیدوارم جواب سوالتون رو تا حدی داده باشم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلاااااامممم خوبین ؟ 😍بچه ها کارای دکتر حمد زاده یا جهاندیده رو دیدین ؟
من میخوام با نجفی عمل کنم که بینیمو کوچک کنه
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااااامممم خوبین ؟ 😍بچه ها کارای دکتر حمد زاده یا جهاندیده رو دیدین ؟
من میخوام با نجفی عمل کنم که بینیمو کوچک کنه
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
لیرا جان سلام خوبین ؟ اگر منظورتون طرح لبخنده لثه ای هستش دکتر جهاندیده این کارو با عمل بینی با هم انجام میده
لیرا جان سلام خوبین ؟ اگر منظورتون طرح لبخنده لثه ای هستش دکتر جهاندیده این کارو با عمل بینی با هم انجام میده
سلام به همه خب هستین سایت این چند روزه برای من باز نمیشد من رفتم عکس وآزمایشات دکتر قارونی ک برام نوشته بود رو انجوم دادم گفتن احتمال زیاد یک ماه دیگ عمل میکنم از الان خیلی استرس دارم سوالم اینه ایا روز عمل فقط شوهرم همراه م باشه بسه یا حتما باید یه خانم باهام باشه
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سلام به همه خب هستین سایت این چند روزه برای من باز نمیشد من رفتم عکس وآزمایشات دکتر قارونی ک برام نوشته بود رو انجوم دادم گفتن احتمال زیاد یک ماه دیگ عمل میکنم از الان خیلی استرس دارم سوالم اینه ایا روز عمل فقط شوهرم همراه م باشه بسه یا حتما باید یه خانم باهام باشه
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سلام سمیرا جان خوبی؟ آره سایت قرار بود تغییر کنه و جدید شه که فعلا نشده😉 آره عزیزم همسرت باشه کافیه،البته میگن ۲تا همراه بهتره اما یه دونه هم کافیه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سلام سمیرا جان خوبی؟ آره سایت قرار بود تغییر کنه و جدید شه که فعلا نشده😉 آره عزیزم همسرت باشه کافیه،البته میگن ۲تا همراه بهتره اما یه دونه هم کافیه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
دوستان من مطب دکتر صحرایی، ابیانه، سجادیان، ابراهیمی، عباسی و خداکرمی رفتم...میخوام با دکتر خداکرمی اکی کنم...اما ی روز درمیون پشیمون میشم از ترس!!:| اگه کسی نظری داشت یا حتا سوالی راجع به دکترایی ک نام بردم، من هستم:)
دوستان من مطب دکتر صحرایی، ابیانه، سجادیان، ابراهیمی، عباسی و خداکرمی رفتم...میخوام با دکتر خداکرمی اکی کنم...اما ی روز درمیون پشیمون میشم از ترس!!:| اگه کسی نظری داشت یا حتا سوالی راجع به دکترایی ک نام بردم، من هستم:)