در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
لیرا: من این عمل رو تا به حال نشنیدم و اطلاع دقیقی ازش ندارم حقیقتا اما یه اصطلاحی هست که اصولا در اثر خطای پزشکی رخ میده و اونم میگن طرف پشت لبش بلند شده. مثلا خانم شراره رخام رو نگاه کنید حین صحبت کردن لب بالاشون تکون نمیخوره و یه جورایی بی حس هستش. و کلا این اتفاق بین افرادی که عمل کردن یه مدت خیلی شایع بود ولی رفته رفته کمتر شد. امیدوارم جواب سوالتون رو تا حدی داده باشم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام به همه خب هستین سایت این چند روزه برای من باز نمیشد من رفتم عکس وآزمایشات دکتر قارونی ک برام نوشته بود رو انجوم دادم گفتن احتمال زیاد یک ماه دیگ عمل میکنم از الان خیلی استرس دارم سوالم اینه ایا روز عمل فقط شوهرم همراه م باشه بسه یا حتما باید یه خانم باهام باشه
سلام به همه خب هستین سایت این چند روزه برای من باز نمیشد من رفتم عکس وآزمایشات دکتر قارونی ک برام نوشته بود رو انجوم دادم گفتن احتمال زیاد یک ماه دیگ عمل میکنم از الان خیلی استرس دارم سوالم اینه ایا روز عمل فقط شوهرم همراه م باشه بسه یا حتما باید یه خانم باهام باشه
دوستان من مطب دکتر صحرایی، ابیانه، سجادیان، ابراهیمی، عباسی و خداکرمی رفتم...میخوام با دکتر خداکرمی اکی کنم...اما ی روز درمیون پشیمون میشم از ترس!!:| اگه کسی نظری داشت یا حتا سوالی راجع به دکترایی ک نام بردم، من هستم:)
دوستان من مطب دکتر صحرایی، ابیانه، سجادیان، ابراهیمی، عباسی و خداکرمی رفتم...میخوام با دکتر خداکرمی اکی کنم...اما ی روز درمیون پشیمون میشم از ترس!!:| اگه کسی نظری داشت یا حتا سوالی راجع به دکترایی ک نام بردم، من هستم:)