در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام سمیرا جون جدا قراره پیشه قارونی عمل بشی ؟ ایشاله که خوبه خوب میشی . سعی کن همش خوب فک کنی و اینکه بینیت عالی میشه . عزیزم هزینهش دقیقا چقدر شد ؟ نمونه هاشو از مطبو اینستا دیدی؟
عسل هم اسم شدیم!:| منم هرچی بیشتر گشتم بیشتر سردرگم شدم، تصمیم گرفتم فعلا روی دکتر اخری ک رفتم بمونم تا شرایطم کاملا اکی شه برا عمل...ولی یروز درمیون پشیمونم از ترس!!-ـــ-
عسل هم اسم شدیم!:| منم هرچی بیشتر گشتم بیشتر سردرگم شدم، تصمیم گرفتم فعلا روی دکتر اخری ک رفتم بمونم تا شرایطم کاملا اکی شه برا عمل...ولی یروز درمیون پشیمونم از ترس!!-ـــ-
سلام عسل جونم خوبی اره نمونه هاشو اینحا دیدم تو اینستا دیدم تو مطبشون هم دیدم خب بود طبیعی تقریبا بنظر من البته با سجادیان تو ی حالت عمل میکنن هزینه اش گفت بین پنج تا پنج ونیم میشه
سلام عسل جونم خوبی اره نمونه هاشو اینحا دیدم تو اینستا دیدم تو مطبشون هم دیدم خب بود طبیعی تقریبا بنظر من البته با سجادیان تو ی حالت عمل میکنن هزینه اش گفت بین پنج تا پنج ونیم میشه
سلام بچه ها واقعا شرمندم من عکسامو اماده کردم ولی متاسفانه اینترنت گوشیم خعلی ضعیفه Eهستش، عکسا تو لپ تابه الان نیمساعته ک میخوام وارد پیج شم ،ببخشید ان شالله در فرصت دیگه ای
سلام بچه ها واقعا شرمندم من عکسامو اماده کردم ولی متاسفانه اینترنت گوشیم خعلی ضعیفه Eهستش، عکسا تو لپ تابه الان نیمساعته ک میخوام وارد پیج شم ،ببخشید ان شالله در فرصت دیگه ای