2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094956 بازدید | 66696 پست
خواهش میکنم مه ناز جون؛خوشحالم که تونستم کمکت کنم آره عزیزم من عمل کردم تقریبا داره ۲هفته میشه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدیث جونم من پیش دکتر قارونی عمل کردم و خداروشکر خیلی راضیم؛من حدود ۷ماه دنبال دکتر بودم،از مطالب اینجا و سایتای دیگه هم خیلی استفاده کردم_مطب رفتم،نمونه دیدم و اووووه...بعد از کلی تحقیق بالاخره دکتر قارونی رو پیدا کردم و خداروشکر الانم راضیم از نتیجه🙏🙏
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سوگلی جون بینی توام الان خیلی بالاس؟ البته نمیدونم خیلی دماغم بالاس یا نه ولی از رو به رو سوراخاش معلومه من دوست داشتم معلوم نباشه، میخوام ببینم مال توام بالاس؟
باران تو که تازه عمل کردی.منم هنوز 40روز نشده .فکر میکردم خیلی گندست.ولی دو روز پیش یهو ورم بالای بینیم کلا خوابید.یعنی یه شبه یهو ورمم کلی کم شد.امروز چند نفر بهم گفتن بینیت خیلی کوچیک شده.ولی پایین بینیم بزرگتره انگار .
ترنج منم کنار تیغه بینیم برجستگی داره که فقط وقتی دست میزنم احساسش میکنم ولی تو ظاهر معلوم نیست .به دکتر هم گفتم.گفت چیزی نیست از بین میره .گفت ماساژ بده خوب میشه .خودش فشار داد کلی جیغ و داد کردم ار درد.تا مغزم تیر میکشید .ولی روی تیغه رو اصلا نباید دست بزنی یا فشار بدی .اگه خودش از بین نره با ماساژ هم نمیره.واسه من کوچیکتر شده.دکتر گفت اب میان بافتیه ولی چرت میگن چون سفته.اینا جوشگاه استخونا هستن که واسه بعضی ها رشدش بیشتر میشه و تو ظاهر هم معلوم میشه ولی اکثرا ففط با لمس کردن متوجه میشن
جانم سمیرا؟آره هستم عزیزم هر نیم ساعت میام یه سر میزنم و میرم البته چون وای فایم همیشه روشنه چراغمم روشنه همش خخخ
بچه ها به من کمک کنید تو رو خداااا دیروز رفتم پیش سحادیان نوبت مشاوره داشتم بینی من یک قوز داره دوم اینکه نوکش پایینه یکم خیلی کوجولو انحراف داره ولی پرهای بینیم گوشتیه سجادیان بهم گفتمً دماغت رو برات سربالا میکنم قوزشم برمیدارم وانحرافشم درست میکنم و واقعیت اینکه کلا بینیت هفتاد درصد جواب میده چون پرهاشو. من اصلا دست نمیزنم گوشتی هیچ کاریش نمیشه کرد به شوهرم گفتم بریم پیش ی دکتر. دیگ اما اون گفت ن پرهای بینیت باز نیست دستم نزنه بهتره نمیدونم بنظرتون چیکار. کنم
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷