در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
حدیث جونم من پیش دکتر قارونی عمل کردم و خداروشکر خیلی راضیم؛من حدود ۷ماه دنبال دکتر بودم،از مطالب اینجا و سایتای دیگه هم خیلی استفاده کردم_مطب رفتم،نمونه دیدم و اووووه...بعد از کلی تحقیق بالاخره دکتر قارونی رو پیدا کردم و خداروشکر الانم راضیم از نتیجه🙏🙏
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐
پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯
برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سوگلی جون بینی توام الان خیلی بالاس؟ البته نمیدونم خیلی دماغم بالاس یا نه ولی از رو به رو سوراخاش معلومه من دوست داشتم معلوم نباشه، میخوام ببینم مال توام بالاس؟
باران تو که تازه عمل کردی.منم هنوز 40روز نشده .فکر میکردم خیلی گندست.ولی دو روز پیش یهو ورم بالای بینیم کلا خوابید.یعنی یه شبه یهو ورمم کلی کم شد.امروز چند نفر بهم گفتن بینیت خیلی کوچیک شده.ولی پایین بینیم بزرگتره انگار .
گل ارا منم تا دو هفته فکر میکردم خیلی بالاست و حالم خیلی بد بود ولی الان اومده پایینتر.هر کسی رو هم که دیدم پایینتر اومد .نگران نباش.منم خیلی غصه میخوردم .
ترنج منم کنار تیغه بینیم برجستگی داره که فقط وقتی دست میزنم احساسش میکنم ولی تو ظاهر معلوم نیست .به دکتر هم گفتم.گفت چیزی نیست از بین میره .گفت ماساژ بده خوب میشه .خودش فشار داد کلی جیغ و داد کردم ار درد.تا مغزم تیر میکشید .ولی روی تیغه رو اصلا نباید دست بزنی یا فشار بدی .اگه خودش از بین نره با ماساژ هم نمیره.واسه من کوچیکتر شده.دکتر گفت اب میان بافتیه ولی چرت میگن چون سفته.اینا جوشگاه استخونا هستن که واسه بعضی ها رشدش بیشتر میشه و تو ظاهر هم معلوم میشه ولی اکثرا ففط با لمس کردن متوجه میشن
بچه ها به من کمک کنید تو رو خداااا دیروز رفتم پیش سحادیان نوبت مشاوره داشتم بینی من یک قوز داره دوم اینکه نوکش پایینه یکم خیلی کوجولو انحراف داره ولی پرهای بینیم گوشتیه سجادیان بهم گفتمً دماغت رو برات سربالا میکنم قوزشم برمیدارم وانحرافشم درست میکنم و واقعیت اینکه کلا بینیت هفتاد درصد جواب میده چون پرهاشو. من اصلا دست نمیزنم گوشتی هیچ کاریش نمیشه کرد به شوهرم گفتم بریم پیش ی دکتر. دیگ اما اون گفت ن پرهای بینیت باز نیست دستم نزنه بهتره نمیدونم بنظرتون چیکار. کنم