در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دوستانی که میخان بینیشون رو عمل کنن خانم دکتر جعفری بهترین دکتر شمال تهرانه من پیشش عمل کردم واقعا راضیم اینم ادرسشون چهارراه فرمانیه-جنب باشگاه فرمانیه-ساختمان ۲۴۱-طبقه۴-واحد14 26118107
ببین به لحاظ عملکرد بینی همه چی خوب بوده تا حالا تنفس بویایی من آلرژی داشتم اما اصلا مساله آبریزش و اینا نداشتم .از لحاظ ظاهریم شکر خدا خوبم ولی خوب الان نظر ۱۰۰ درصد که نمی شه داد فعلا ۲ ماه و ۹ روزه اما روی هم رفته تا الان راضیم خدا روشکر .شمام برام دعا کنید تا آخرش هم خوب پیش بره
آمین جان ممنون.مطمئنا همه چیز خوب بود و طبیعی که حساسیت آدم زیاده الان چون تازه جراحی کردید.انشالله که روز به روز بهتر هم بشه.امروز ساعت 11 شبکه 1 دکتر ابیانه برنامه تلویزیونی داره که برای کسایی که می خوان ایشون رو فالو کنن فکر میکنم خوب باشه.
مارال دکتر فرشته عبدالمطلبی تو کرج ژل میزنه.ادرسش هم سمت میدون طالقانی عظیمیه هست.کارشم خوبه.من خودم پیش دکتر ناصری تو تهران میخوام برم البته.اونو بیشتر قبول دارم
منم الان 2 ماهه که عمل کردم ولی تا دو هفته نمی تونستم نفس بکشم الان خیلی خوبه راحت نفس میکشم عزیزم شما که 1.5 ماهه که عمل کردی هنوز مشکل داری حتما با دکترت درمیون بزار انشالله که چیزی نیست و به زودی خوب میشه