2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلاویژ به جز دو هفته اول تقریبا بینیم هیچ تغییری نکرد فقط همون دو هفته اول یکم از پهناش کم شد به این نتیجه رسیدم ورم زیادی ندارم یعنی در واقع کاری رو بینیم نکرده که ورم کنه منم طبیعی شیک منظورم بود یکم از بینی خودم سر بالاتر و ظریفتر و یک قوس ملایم چون بینی خودم نه افتاده بود نه بزرگ نه قوز داشت الان هم دقیقا همونه مثل کسی میمونم که فقط عمل پلیپ کرده یا انحراف نه زیبایی وای نرگس جون یعنی چی دو بار عمل؟ من مشکلم اینه بینیم تغییری نکرده فکر نکنم برای منو قبول کنه هر چند خودم هم حوصله دوبار عمل کردن ندارم اونم با خودش شما چه دلی دارین
بچه ها کی میتونم از بینی درست نفس بکشم???انگار توی بینیم همش خیسه و درست نمیتونم نفس،بکشم.دیشب با اینکه گچو برداشته بودم،ولی باز از دهن نفس کشیدمو صبح زبونم مثل سنگ بود.
مری این ورمه که حالا فعلا هست بی اهمیت باش تا زودتر بگذره برات خدا رو شکر دو طرف بینیم یکیه قد بینیتو اصلا نگران نباش درست میشه برای منم خیلی کوتاه به نظر میومد به مرور بهتر شد اگه فکر میکنی بینیت خیلی سر بالاست چسب یو رو به دکترت بگو نزنه یا شل تر بزنه که زودتر بیاد پایین وگرنه قطعا میاد من تقریبا یک ماه و نیم عمل کردم هنوز شبا از بینی تنفس ندارم نمیدونم این کی درست بشه با تجربه ترها باید بگن
گلاویژ به نظرم عمل کردن با دکتری که انقدر میگیره خیلی ریسکه ممکنه خوب بشه ولی ریسکش بالاست این دکتر یا تجربه اش کمه یا کارش خوب نیست دیگه وگرنه 1500 پول کلینیک هم نمیشه راستی اصلا رو عکس اعتماد نکنید در بهترین حالتش که نمونه های خوب رو فقط میذارن بدترین حالت هم فتوشاپ وکش رفتن عکس از بقیه دکترا